Şimdi Ara

Yunan Askerleri Ahaber'e Ateş Açtı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 3 Mart 2020; 0:16:1 >

• Sana saçma gelmesi doğal çünkü sana senin mantığınla cevap veriyorum ve sen olaya kim demiş diye baktığından saçma geliyor. Bak sen mantık kurup Türk değil diyebiliyorsun ama ben aynı şekilde mantık yürütüp aynı şeyi deyince saçma oluyor. Tipik panda.

Seviyorum böyle aynı şekilde ya da aynı mantıkla cevap verince çıldırmanızı. Sizin ne olduğunuz anında ortaya çıkıyor.

Gitmiyorum, hadi asabını boz bakalım panda. Yok öyle düşmanlık ve nefret kusup üste çıkmaya çalışmak.
  • ahaber ekibinin gözü aydın :D

Yunan Askerleri Ahaber'e Ateş Açtı.
  • Bizim askerlerde onlara açsın o zaman.

Geçen askerimizin dibine sis bombası düştü,asker gaz maskesi takıp nöbete devam etti.

Yunanistanın yularını bu kadar gevşek bırakırsak,yarın çok çekeriz.
  • Senin mantığına göre ahaber de Türk değil, o zaman konu sahibi sevinebilir mi?
  • mp_friendlyfire 0 yazsınlar geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Sacmalamadigin 1 gün var mı senin ?

De get surdan asabımı bozma benim.

• Sana saçma gelmesi doğal çünkü sana senin mantığınla cevap veriyorum ve sen olaya kim demiş diye baktığından saçma geliyor. Bak sen mantık kurup Türk değil diyebiliyorsun ama ben aynı şekilde mantık yürütüp aynı şeyi deyince saçma oluyor. Tipik panda.

Seviyorum böyle aynı şekilde ya da aynı mantıkla cevap verince çıldırmanızı. Sizin ne olduğunuz anında ortaya çıkıyor.

Gitmiyorum, hadi asabını boz bakalım panda. Yok öyle düşmanlık ve nefret kusup üste çıkmaya çalışmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 3 Mart 2020; 0:35:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunlar savaş cıkartcak illa
  • İyi bari ,İmamoğlu falan dememişler bu sefer.Hani adama etiket takmışlardır" Yunan" diye
  • Yunan Askerleri Ahaber'e Ateş Açtı.

Yalan haberler yapmanın ahı çıkıyordur..
  • Gılışdar sınırdan ateş açtı gılışdar botu batırdı gılışdar suri jopladı diye haber yapmamışlar hayret...
  • niye yunan tarafına geçiyor muhabir ?
  • Yunan Askerleri Ahaber'e Ateş Açtı.
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Olayı burda görünce izledim en sonda yaralanan kişi bizim askerimizden yardım istiyor konutanım diyor. Bunu dediğine göre yakınında bizim askerimiz var yani habercinin durduğu yer sınırın karşı tarafı olmamalı sıfır tarafı olmalı en fazla ama emin değilim tabi bölgeyi bilen biri yorumlarsa sevinirim.

Eğer gerçekten karşı tarafa geçmişse birşey diyemem ama bizim sınırlarımız içinde vurulmuşsa benim için savaş sebebidir. O attıkları kurşunlardan bir tanesinin bile çekirdeği bizim sınıra düşüyorsa benim için yine savaş sebebidir.

Hangi partili hangi kanal olursa olsun Türk vatandaşına yabancı devlet askerinin kurşun sıkmasına göz yumamazdım ben.

Eğer böyle rahat davranabiliyorlarsa bunun anlamıda şudur ki biz odağımızı aşağıya kaydırınca bunlara bir rahatlık gelmiş. Bununda düşünülmesi ve batı sınırında caydırıcı gücümüzün olmaya devam etmesinin önemini gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 3 Mart 2020; 5:1:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

Bu mesaj silindi.
    Boş yapıyosun. Ahaber de yunan sevici olduğundan üzerlerinr ateş açılmasına üzülmüşler.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Her ülkenin sınırları arasında iki ülkeye ait olmayan bir tampon bölge vardır.Sığınmacılar bu tampon bölgeye giriyor ve oradan telleri makaslarla geçerek Yunan tarafına geçiyor.Yani Yunanlıların mermileri büyük ihtimalle tampon bölgeye düşüyor,Türk tarafına değil.Dahası bölgede büyük bir kargaşa ortamı hakim.Bu ortamda her türlü yanlışlıklar olur.Büyütmenin anlamı yok sonuçta Yunanlılar doğrudan Türk tarafını hedef alarak ateş açmıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.