Şimdi Ara

Yunanistan vizesi red yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 kuruşkuk ülke öğrenci olmama rağmen tüm belgeler eksiksiz olmasına rağmen red yedim zamanında iyi koymusuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yunanistan size vize verirken schangen vizesi verceği ve schangen bölgesi ülkelerin şamar oğlanı olduğundan cesaret edip vermemiştir diye tahmin ediyorum. Vize verirken düşündükleri tek olay geri dönecek bir sebebi varmıdır diye bakmalarıdır. Ne yazik ki öğrencilerde bu statüye sokuyorlar.(Banka hesabı,tapu,araba vs hiç bakmıyorlar bile) Size tavsiyem Almanya üzerinden yürümenizdir. Davetiye mektubu ile Almanya üzerinden alacağınız schangen daha kesin sonuç vereceği kanaatindeyim.
  • Anubisin_Ruhu kullanıcısına yanıt
    Hocam almanyada tanıdıgım yok pasaportu teslim alırken tekrar denemenizi önermiyoruz dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baroncan1 -- 17 Kasım 2016; 1:24:59 >
  • Red cevabı verildiyse sebebini de söylemişlerdir?
    belge eksikliği?
    maddi eksiklikler gibi?

ne dediler size?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuni.

Red cevabı verildiyse sebebini de söylemişlerdir?
    belge eksikliği?
    maddi eksiklikler gibi?

ne dediler size?

Geri döneeğime güvenmemişler

• İtiraz dilekçesi yazsam nolur?

• Neden acaba böyle duşünmüşler. Bunu sorgulaman lazım. İtiraz et tabi ama pek değişeceğini zannetmiyorum...

Kim sana sponsor oldu? Sponsor olanın maddi durumu iyi mi? Düzenli geliri maaş bordrosu var mı? Sigortaları düzgün yatmış mı? Banka hesabında para varmıydı? vardıysa son gün yüklüce mi yatırdınız yoksa aktif olarak kullandığınız son 3 aydır içindeki para sabit mi?
    sporsor olanın tapusu var mı? okul notların kötü mü?
    daha önce yurt dışına çıktın mı?
    otel rezervasyonun var mıydı? dönüş biletin var mıydı özellikle?
    Bunların bir tanesi olmaması güvensizlik demek
    seni mülakata çağırdılar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YUNANİSTAN İlginç Vize Reddi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 kuruşluk ülke dediğin çoğu yönden Türkiye'den daha iyi.
    Şehirlerinde bombalar patlayan, ortadoğu çukurunun kenarında gerici bir ülkenin vatandaşına vize vermemesinden daha normal birşey olamaz.
  • Arkadaşlar vize reddinin genel cevabı sunulan belgelerin kısa sürede temininin inandırıcı olmadığıdır.
    Ben 15 yıllık askeri personelim eşim iş görüşmesi için ispanyaya gitmesi gerekiyordu, hesabında 25 bin tl para evli olduğumuzun kanıtı vb. gibi bir sürü dokuman olmasına rağmen yukarıda ki sebeb öne sürülerek vize başvurusu rddedilmiştir. İtiraz ettiysekde bir sonuç alamadık maalesef.
    https://forum.donanimhaber.com/m_90726886//tm.htm#100801437

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubisin_Ruhu -- 9 Kasım 2016; 22:8:29 >
  • quote:

Neden acaba böyle duşünmüşler. Bunu sorgulaman lazım. İtiraz et tabi ama pek değişeceğini zannetmiyorum...

Kim sana sponsor oldu? Sponsor olanın maddi durumu iyi mi? Düzenli geliri maaş bordrosu var mı? Sigortaları düzgün yatmış mı? Banka hesabında para varmıydı? vardıysa son gün yüklüce mi yatırdınız yoksa aktif olarak kullandığınız son 3 aydır içindeki para sabit mi?

Babamı sponsor gösterdim. 3 aylık bordrosuyla düzenli para akışı var ve 10- 12 bin lira arası. Acenta kessinlikle sıkıntı çıkmaz dedi.
    Sonuç ortada. Ben doğulu olduğum için verilmediğini düşünüyorum. Acenta bile şok oldu öğrenci başvurularından yunanistana Vize alamayan tek kişiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anubisin_Ruhu

Arkadaşlar vize reddinin genel cevabı sunulan belgelerin kısa sürede temininin inandırıcı olmadığıdır.
    Ben 15 yıllık askeri personelim eşim iş görüşmesi için ispanyaya gitmesi gerekiyordu, hesabında 25 bin tl para evli olduğumuzun kanıtı vb. gibi bir sürü dokuman olmasına rağmen yukarıda ki sebeb öne sürülerek vize başvurusu rddedilmiştir. İtiraz ettiysekde bir sonuç alamadık maalesef.
    https://forum.donanimhaber.com/m_90726886//tm.htm#100801437

Hocam yılbaşı için polonyadan alıcam. Aslında yunanistandaki tek amacım multi Vize alıp polonyaya gitmekti 1 haftalığına. 1 ay sonra Polonyaya başvuracağım ve nereye gideceğimi me yapacağımı noktsı noktasına anlatacağım. eskisi gibi tekrardan eksiksiz gideceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LSG

2 kuruşluk ülke dediğin çoğu yönden Türkiye'den daha iyi.
    Şehirlerinde bombalar patlayan, ortadoğu çukurunun kenarında gerici bir ülkenin vatandaşına vize vermemesinden daha normal birşey olamaz.

O sebeptenmi 2 dakika içerisinde Vize alıp Sideler alanyalar bodrumların sıkıntısız tadını çıkarıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: baroncan1

quote:

Neden acaba böyle duşünmüşler. Bunu sorgulaman lazım. İtiraz et tabi ama pek değişeceğini zannetmiyorum...

Babamı sponsor gösterdim. 3 aylık bordrosuyla düzenli para akışı var ve 10- 12 bin lira arası. Acenta kessinlikle sıkıntı çıkmaz dedi.
    Sonuç ortada. Ben doğulu olduğum için verilmediğini düşünüyorum. Acenta bile şok oldu öğrenci başvurularından yunanistana Vize alamayan tek kişiyim.

gidiş dönüş uçak biletini var mıydı?
    otel rezervasyonu var mıydı?
    Bu iş doğulu olmakla ne alaka? Her şeye de bu konuyu ortaya atmayın!

• Aracı kurumun tek artısı senin konsolosluğa gitmemen. Onun haricin de hiç bir etkisi yoktur. Bize de aynı şekilde şok olduk şaşırdık dediler ama komisyonunu almaktan çekinmediler. Gidiş dönüş biletim ve otel rezerevasyonlarım hepsi vardı ve yandı. İnşallah en kısa zamanda vizenizi alırsınız.
  • Tuni. T kullanıcısına yanıt
    Kardeşim herşey tam fazlası vardı. Sınıftaki tüm arkadaşlarım rahatlıkla aldıklarını söylüyor hatta eksik belgeyle Alan bile var

• Anubisin_Ruhu kullanıcısına yanıt
    Amin hocam.

• Gidiş dönüş biletini ibraz etmedin mi başvururken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Gidiş dönüş biletini ibraz etmedin mi başvururken?

evet hocam gidiş dönüş feribot biletimi göstermiştim.
  • 2 kuruşluk dediğin ülkenin asgari ücreti senin 2 KATIN
    ek olarak adamlar avrupa birliğinde

---

Sen bunları sağla gel ondan sonra 2 kuruşluk ülke de
  • baroncan1 kullanıcısına yanıt
    diyarbakırlıyım, kürt kökenliyim. Çek Cumhuriyeti, Hollanda, İtalya, İspanya, ABD ve Birleşik Krallık vizelerim var. Amacınız ne anlamadık forumca

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.