Bildirim
Yunanlılar neden uygulamamı indirmiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba. Yaptınız da uygulama hemen yunanların anasayfasına düşüyor mu? Devamlı aranan bir uygulama mı? Aransa bile hemen bulunabiliyor mu? Yani yoksa ne sorunları olabilir bizlerle. -
Yunanca Yunan harfleri ile acaba yunanlarin farklı harfleri mi var uygulama bilmiyorum hiç indirme yok
1-Όνομα εφαρμογής
2- Ónoma efarmogís
Ben 1 deki gibi isim verdim acaba bundan mi 2 deki okunusu yazının yazının okunuşunu mu yapmaliyiz bir sorun var çözemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erzurum22 -- 2 Aralık 2020; 21:42:23 > -
Maalesef o konuda hiçbir bilgim yok. Uygulamanızın adı nedir? Arasak bulabiliyor muyuz? Belki de kimse aramadığı için bulamıyor. Önemliyse xda'da konu açabilirsiniz. Anlarsınız o zaman yunanlar bizi hala çok mu seviyor :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- +18 tiktok
- whatsapp son görülme değişmeden mesaj atma
- samsung rehberde kişi gizleme
- bu arama şu anda kaydediliyor sesi kapatma
- xiaomi güç tuşu devre dışı bırakma
- yandex yürüme modu nasıl açılır
- xiaomi sağlık uygulaması
- whatsapp hesabım kapatıldı
- youtube ambiyans modu nedir
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X