< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yurt dışı alışveriş limiti düşürüldü: Gümrük vergileri büyük oranda arttı (19. sayfa)
-
-
Normal yollarla alamayacağız. Veya fahiş ücretler ödeyeceğiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10 defa yazdım sildim. bu kadar
-
Hocam CB ve ekibi dışarıdan ürün almayın demek üzere vergileri köklemek yerine neden bir düzenleme ile külliyen ithalat yasağı vs. koymuyorlar peki? Bence vergi toplama hedefleri var ama bunun ağır bedellerine katlanmak isteyenlere özel bir seçenek gibi bırakmışlar. Gerçi neresinden baksan Muz Cumhuriyeti uygulaması söz konusu, maksimum keyfiyet ve de facto düzenleme.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bunu kabul ediyoruz yani ev sahibi biziz kiracı bize bir safsata dayatıyor ve biz bunu yutuyoruz. böyle bir milleti herkes tokat manyağı yapar normaldir.
90 larda yüzde 3-5 zam gelse bir hukuksuzluk olsa toplanır millet protesto ederdi, çekinirdi milletten iktidarlar olması gerektiği gibi, bakın bu yasa Bulgaristan da çıksın bütün otoyolları kapatır halk yine de geri çektirirdi o yasayı zaten benzerlerini de yaptılar. devam edelim sosyal medyadan yazıp çizmeye tam da istedikleri gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olması gereken olmuş
-
Türkiye'de niye daha pahalı? TÜRKİYE'DE ÜRETİLEN MAL İÇİN DEMİYORUM. Ürün bire bir aynı, ikisi de ithal. Niye yurt dışından almak daha hesaplı?
Vergi kaçırıyorsunuz yazıyorsun ısrarla. Vergi kaçırdığımıza yemin etsene. (Yemin sözüne Allah'ı şahit göstermektir. Yalanına Allah'ı şahit gösterene ise...)
-
suçlu azçgözlü esnaflardır
-
Doğada keşfedilen güzel yerler paylaşıla paylaşıla neredeyse tamamına yakınının içine sıçıldı. İnstagirl tayfa yüzünden bir çok şeyin cılkı çıktı. Temu'da da aynı olay yaşandı. Bundan sonra Trendyol zammı yaslar durur. Herkese hayırlı olsun.
-
Birader yurt içi e ticaret vermiyor vergisini sermaye artırımına gidip matrah göstermiyor sen bu sistemden bir habersin biz burada ürün alır almaz yanı 1000 tl ürün aldığımız zaman direk devletin kasasına 300 tl yanı biz 1300 tl ödeme yapıyoruz.. ergenus gelmiş burada vergiden bahsediyor ..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birader hakkima giriyorsun balık hobimim için 3 beş sipariş vermiştim yüzde 30 vergisini ve 90 euroluk hepsi kişisel kullanimım için nerden biliyorsun benim tüccar veya esnaf olduğumu ben vergisini ödediğim ürünler gelir mi gümrükte kalır mı onun derdindeyim sen ne anlatıyorsun yapma insanlar zaten gergin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VodkaRed -- 6 Ağustos 2024; 19:57:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gir profilime mesajlarıma bak kendi bilgisayarım için sıvı soğutma parçaları almıştım padişahımız alamazsın dedi iade verdik
bunu savunanlar ile çıkar telefonunu diyen dayılar arasında hiç bir fark yok bunun gibileri oldukça bu ülkede hiç bir zaman refaha kavuşamayacaksınız çünkü onların refah anlayışı öbür dünyada burada ne kadar çile çekerlerse diğer tarafta o kadar huri alacaklarını düşünüyorlar...
-
Glocalzone ile almaya çalışın hocam
Bu ulkenin en buyuk sorunu sorgulamayan ve talep etmeyen itaatkar toplum yapisidir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X