|
Bildirim
Bir hükümet düşünün ki halkının tüm keyfini, eğlencesini, kişisel hobisini elinden alan, modern köleliği getiren, nefes almaktan başka aktivite yapmasını istemeyen...
Kanı çekilmiş sinek gibi yaşıcaz sanırım bu saatten sonra. Yazık... |
Temu da zaten minimum alışveriş limiti vergi hariç 2.000 tl ye çıkarıldı. Bu 30 euro üzerine %60 vergi bindirmeleri olayın fişini tamamen çekmiş oldu.
Sebep olan herkese beddua ediyorum. Bunlara oy verenlerin da yatacak yeri yok. |
Bunu bile savunanlar var, ya azıcık izan kardeşim azıcık izan.
Araba alırsın 1 kendine 2 devlete Telefon alırsın 1 kendine 1 devlete İçki içeyim dersin 1 kendine alırsın 5 devlete Gıda pahalılığını, giyim kuşam pahalılığını geçtim, kur olmuş 35 lira, 100 dolarlık dandik bir klavye olmuş 3500 lira, gencim yazın pc konsol oynayayım diyorsun ki onları alabilecek kadar şanslıysan tabi, oyun alacaksın 2000 3000 lira Azıcık kafa dağıtayım diyorsun, beyefendilerin egosu incinmiş diye instagrama bile bakamıyorsun, çıkayım Bi kahve içeyim diyorsun yapamıyorsun, ne istiyorsunuz siz bu ülkenin gençliğinden ya? Evet bunları savunanlara söylüyorum bunu, ne istiyorsunuz?? Teknoloji geliştirmek için yurtdışından bir sürü ürün getirip burada birşeyler yapmaya çalışan çocukları hiç mi düşünmüyorsunuz? Herkesin limon sıkacağı, tüy toplayıcı sipariş ettiğini mi düşünüyorsunuz dışarıdan? 500 liralık şeye 1500 lira ödemek zorunda mı bu ülkenin genci, sende yap 500 lira, kim niye çinden Almanyadan 15 gün ürün beklesin? Mercimeğinden pirincine etinden nohutuna herşeyi ithal etsin devlet, üretimi boşversin, ama senin yurtdışından yapacağın kıytırık alışverişi resmen suç ilan etsin, bunun anlamı o, kusura bakmasın kimse. Yeter kardeşim ya, azıcık bir olsun insanlar, tamam erdoğan'ı seviyorsun, akpyi seviyorsun ama herşeyleri doğru olamaz değil mi? Bir şeylerine de yanlış diyin be kardeşim, ölmezsiniz, akpliğiniz zarar görmez, erdoğancılığınız sakatlanmaz Bakın bu ülkenin gençlerinin çocuklarının ahı üstünüze olacak zaten, azıcık şu çocukları düşünün. Yurtdışından tek ürün bile almamış biri olarak söylüyorum bunları, azıcık izan yahu |
Şeyh Edebali'nin "Milleti yaşat ki Devlet yaşasın", lafını çok yanlış anlamışlar. Zaten ölmüş olan milletin cesedi üzerinde tepiniliyor.
|
Noldu lan hani ihalar, sihalar, tanklar, toplar, tüfekler yerli uçaklar, arabalar yapmıştık satıyorduk ihraç ediyorduk siparişlere yetişemiyorduk nerede bu ihracat fazlası noldu da 3 kuruşluk çin malı alışveriş gözünüze battı.
|
Ekonomi bitti sıra mabadımızda galiba yada ona giçireli çokmu olmuştu emin değilim artık
|
ulan yeter artık be yasaklarınızı batsın yasaklamaktan baska bir halt bildiğiniz yok |
Reis niye sana 0 bize 30 euro? |
Kulağımızın arkasını 4. tura dönüyorlar. Yıkanmayla geçecek bir şey değil bu. Zımparayla iyice kazımak lazım.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 6 Ağustos 2024; 15:3:47 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaz1903 -- 6 Ağustos 2024; 03:53:06 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
ulan yeter artık be yasaklarınızı batsın yasaklamaktan baska bir halt bildiğiniz yok |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 6 Ağustos 2024; 6:39:0 > |