Şimdi Ara

Yurt dışı alışveriş limiti düşürüldü: Gümrük vergileri büyük oranda arttı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
10
Favori
27.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efendim konudan bağımsız bir mesaj yazmak istiyorum hapse girmemek için ;

Öyle organize bir çeteler ki. Bir kuruş kaçırmadan soyguna devam etmek istiyorlar. Meali ben yapayım.

"Eyyy vatandaş sen 1 dolarlık ürünü öyle 3 e 5e alamazsın kendin. Benim hırsız firmam onu yarım dolara toplu alıp sana 50e satacak. Eğer sen almaya kalkarsan sana öyle bir engel koydum ki sana 60 70 80 dolara patlayacak. Ayrıca bu düzenleme ile artık istediğim fiyattan iteklerim sana zaten başka yerden alma şansın yok."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucra -- 6 Ağustos 2024; 8:48:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuraT69Turab M kullanıcısına yanıt
    senin gibiler yüzünden .... neyse

• düşünün ki temu gibi bir yurt dışı firması olarak türkiye'de bir yatırım yapmak istiyorsunuz.

sonra bir bakıyorsunuz ki hooop temu tek kanunda idam edilmiş. bu ülkeye bu şartlarla kim neden yatırım yapar ki? yok bilmem ne buraya fabrika açacaktı vazgeçmiş, yok bilmem ne türkiye yerine yunanistan'a açmış. temu'nun buradaki lojistik firmalarıyla yaptığı anlaşmalar vs ne olacak şimdi?

sonra millete yastık altından dövizlerini çıkarttırıyorsunuz. yazık günah bu ülkede hala onuruyla şerefiyle para kazanıp yaşamaya çalışanlara.

• Nike.com sipariş işi de bitti :/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar olmaz milleti yediler kanını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedatcx -- 6 Ağustos 2024; 8:54:23 >
  • Yurt dışı alışveriş limiti düşürüldü: Gümrük vergileri büyük oranda arttı

• Memedim acımıyor valla. 🤔

• Yaparsa akp yapar. Selam ve dua ile

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ahlaksızlık arşı da geçmiş . Hala mı dolmadı cebiniz

• Bugün sipariş vermiştim 2 paket ayrı. Biri 3500 TL, diğeri 4300 TL gümrükte sıkıntı olur mu ki?

Hay şansıma😔

• Emeği geçen, alın teri akıtan, günlerini gecelerini harcayıp bu fikri bulan tüm emekçilerin alınlarından öpüyorum. Artık paralarım yurt dışına gitmeyecek. Yaşa Reis!

• Allah razı olsun. Hayat denen bu oyunun bütün buglarını kapatıyor akepe

• Kaçakçılık patlar.

• Ülkeyi sömürge valisi yönetse böyle yapmaz. Allah belanızı versin sizin.

• Tebrikler 🤝

• Temu temu temu al gördünüz temu. Yıllardır akıllanmadınız faydalandığın bişey mi var ses etme dikkat çekme göze sokma. Hiç sisteme yukarıdakilere fln kızmayın adamlar zaten yapıştırma hevesinde. Kendi kendinize ettiniz..

• Elin adamına duzdurmuyorlar işte ne güzel ancak biz duzeriz diyorlar yıllardır onlar duzuyorlar,bunlara oy verenin vereninde bu millet böyle mal gibi izledikçe bunlar daha çok düzer bizi

• Selamlar, doğru mu anlıyorum? Misal Temu’dan verdiğimiz bir sipariş bu ayın 21inden sonra girerse gümrüğe, ürün gümrükçünün oluyor değil mi?

• Milletin fırsatı olsa saniye düşünmeden ülke değiştirecek. Keşke imkan olsa geriye kalanlarla çalıp oynasalar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.