Şimdi Ara

Yurt dışı alışveriş limiti düşürüldü: Gümrük vergileri büyük oranda arttı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
10
Favori
27.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir bu kalmıştı sağ olsunlar onu da mahvettiler

• Bir hükümet düşünün kendi vatandaşına hiçbir şeyi layık görmesin ve mültecileri kendi vatandaşından üstün görsün. Türkiye’den başka bir yerde yaşanamaz bu durum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wolwes kullanıcısına yanıt
    Aman hocam, dikkat et! Vatan haini ilan edilmene çeyrek kaldı. Kutsal damada laf yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sakın koşup temudan ürün almayın elinizde patlar benden demesi. Gümrüğe gelecek hiçbi kargoyu geçirmezler 30 eur üzeri artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minimum 3 senedir bu tarz haberlere yazdığım tüm yorumları "Göndermeden" siliyorum, düzgün cümle kurabilecek kelimeleri bir araya getiremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsahin -- 6 Ağustos 2024; 09:22:40 >
  • Vergiyle ülke mi yönetilir? Ne aşağılık bir zihniyet bu. Yetmedi, doyurmadık birilerini

• Kuzey Kore’ye el sallıyoruz, yakında yurt dışına uçuşa bile yasak gelecek…

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Dostum sen okuduğunu anlamıyorsun malesef.

• Mehmet Şimşek özel bir teşekkürü hak ediyor adam tek başına 20 yıllık zulümden kurtaracak bizi. Böyle çökmese millete oyların düşeceği yok millet ayıkmayacak. Devam aslanım gırtlağına kadar çök ayılsınlar akılları başlarına gelsin.

• Garanti kapsamında gönderilen ürünlerde (RMA) değişiklik olurmu (Logitech, Corsair gibi)

• VETERINARY kullanıcısına yanıt
    Gelen ürünü onun adresine gönderelim 😃

• Alfa156 kullanıcısına yanıt
    Varsa da yoktu.

Ülke tamamen popüler haberlerle yönetiliyor. Yıllar önce Amazon.de konusu popüler olduğunda; 75€ olan vergisiz limiti 150€ yapacağız diye bakan açıklama yaptı. Ertesi gün 30€ düştü. Sonra 1€.

Yani bir şey çok konuşulur ve duyulursa hükümet üstüne gidiyor. 1500 yıl önce ki mantıkla yönetiliyor ülke...

• MuraT69Turab M kullanıcısına yanıt
    Kafanı seveyim aslan sen şunları i yapıver.

• beynemaz kullanıcısına yanıt
    Selahattin Demirtaş'a özgürlük selam olsun diyen CHP ye vermek istemedi çoğu insan.

• DeviLJoN D kullanıcısına yanıt
    Ogluda muhaf :D neler aldigini bilmiyoruz sanki

• Alışveriş yapmıyordum ama söylenecek söz yok.

• Bunlar geldiğinden beri karşı çıkıyorum, sağa sola anlatmaktan dilimde tüy bitti.

Bu gibi kanunların gelmesinin sebebi yani ilk sebeplerinden biri; iç piyasada esnafın iş yapamaması. Arkadaşım ekonomiyi ne hale getirdin? tabii ki esnaf iş yapamaz. Temudan oradan buradan ürün alan kişiler uyanıklık yapmıyor, mali zorluk çekiyor.

Sizlere en azından buradan gençlere diyeceklerim gelecek seçim Türk milletine kambur olmuş büyük siyasi partileri üstümüzden atalım. Cehabe kazanabilir atalım demeyin, onlar ondan bin beter. Kendi ellerimizi sıvayalım. Ben aday oluyorum, diyip kendimiz yola çıkmalıyız.

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Yüzük alıyorlardı 😁

• beynemaz kullanıcısına yanıt
    Neden rahatsız oldun. ? Selahattin Demirtaş'a Özgürlük mü istiyorsun da bana bu tehditleri savurdun. Bir kesim Selahattin Demirtaş'a destek veren özgür özeli istememiş olamaz mı. Neden seni rahatsız etti bu durum?

gündemlikyoutube
    CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel: Selahattin Demirtaş’a selam olsun.
    https://www.youtube.com/shorts/mcfcalxBc38?feature=shared

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.