Şimdi Ara

Yurt dışı alışveriş limiti düşürüldü: Gümrük vergileri büyük oranda arttı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
10
Favori
27.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21 ağustosa kadar ne ürün aldınız aldınız demekki bir daha yok...

• Yurtdışı alışverişi tamamen kessinler. Kessinler ki ülke içindeki kerizleri yolalım. Ben burada satarken bir ton masraf yaparken elin gavuruna para mı kazandıracağız. Gelsin şimdi kerizler kucağımıza.!!!

• Bu ülkeden daha da bir b.k olmaz. kaldır at çöpe.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şaka gibi gerçekten,ü sdece bazıları daha zengin olsun lüks içinde yaşasın diye ülkenin vatandaşları, açlığa sefalete ve öloüme terk edildi. Hala bunun karşısında savunan varsa insanlığından şüphe ederim.

• Ben hala bir şeyi anlamadım. Kanun 15 gün sonra yürürlüğe giriyor, bugün alışveriş yapsak eski kanuna tabii oluyoruz mantıken. 15 gün içinde gümrüğe ulaşırsa geçirmek zorunda değiller mi? Çoğu kişi geçmez yazmış. Kafam karıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışarıdan bir şey alma demenin tercümesi şudur: Senin paranı ben alacağım. Başkası değil. Ve, istediğim kadar alacağım.

Hâliyle dışarıda 1 birim olan malın burda 2-3-4 birim olması kaçınılmaz olacak. Bu durum, fırsatçılara da gün doğuracak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi de çinden aldığım ürünlerin hiçbiri ülkemizde yok ki? ben salak mıyım da çinden alıyorum? salak mıyım da vergi ödüyorum yurtdışından ürün alıp? ben gerizekalı mıyım da hiçbir muhatap bulamayacak olmama rağmen bile bile yurtdışından getirtiyorum ihtiyacım olan ürünleri?

• yurtdışı posta kutuları bunu beğendi. mesela sofyada bir adet posta kutusu alıyorsun, oraya ürünler geliyor, daha sonra uygun fiyatlı bir bilet seçip bir gün gezip geri dönüyorsun. şu anki haliyle daha ucuza geliyor böyle vergi mi olur yuh.

• Bu uygulama sürdürülemez. Lütfen herkes sesini twitterden felan cıkarsın. bireysel ikamesi olmayan ürünlere ulaşım hakkımızda elimizden alınıyor. Ülke içi kazıklanmaya bile ok ama ülkede olmayan ürünler ne olacak alma yapma hiç bir şeyle uğraşma bir ülke vatandaşını bu kadar ezer

• Bunun açılımı şu; içerde oluşturulan, enflasyondan, istesende istemesende, payına düşeni alacaksın..

• '' sokok kopoklorunu toplosuunnn oyuummm akppeyeeeeeeee '' diyenler beter olun emi. İnşallah daha da beter şeyler gelsin başınıza. Sizin hakettiğiniz yönetim bu.

• Adım adım sosyalizm... Devam edin böyle o gümrük duvarları korur sizi.

• Bilen biri yazsın şimdi sipariş versek sıkıntı olur mu yoksa 21..dn sonra sipariş verenlere kesinde ya öncesi?

• şiki şiki babaaaaaaaaaaaaaaaa

• alcatraz_06 A kullanıcısına yanıt

21'inde ve sonrasında TR gümrüğüne giren her ürün bu uygulamaya tabidir. istersen 50 yıl önce sipariş vermiş ol.

21'inden önce gireceği kesinse sipariş ver, yoksa verme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 6 Ağustos 2024; 11:12:42 >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    hocam peki 21'inden sonra gümrüğe girdi diyelim. biz de vergiyi önceki kurala göre ödemiştik. ondan sonrası ne olacak? ek ücreti mi ödeyeceğiz?

• MuraT69Turab M kullanıcısına yanıt
    Futbol topu kuru çimler üzerinde yuvarlanmaya başladı.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.