Şimdi Ara

Yurt dışı alışveriş limiti düşürüldü: Gümrük vergileri büyük oranda arttı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
10
Favori
27.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 20gun once vermistim siparisler hepsi gumrukleme surecinde bunlari etkilermi bu karar ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xmrtx kullanıcısına yanıt
    Yok dostum onda sıkıntı olmaz.

• Alirexpresi elektronik hobi yazılım projeleri için kullananlarda var o yüzden dikkatli olunmalı fakat bir kere o ürünlerin normalde daha ucuz olduğunu öğrenen normak müşteriye ne kadar vergiyle, gümrükle duvar örsenizde, iş işten geçmiştir. 100 200 euroluk alacağı ürünü, gider yurtdışında akrabasına aldırır yada kendi gider yurtdışına

• Sabah sabah ne moral kaldı ne keyif.

• OZGH kullanıcısına yanıt
    Vlla billahi doğru söylemiş geçen balık tutmak için birazda kafa dinlerim diye gölete gittim yarım saat sonra jandarma geldi ormanlik alana girmek yasak dedi piknik yapmıyorum balık tutuyorum balık yasağı bitti diye biliyorum dedim balık tutman yasak değil burada tutman yasak dedi orman arazisinde olmayan gölet var mi dedim yok dedi hiç bir şekilde nefes aldirmayacaklar belli oldu en kısa zamanda kurtulmak gerekiyor

• Sıkıntı yok Erdoğanı desteğe herzamankindin daha çok devam.

• aliexpress'ten daha dün kargoya verilen vergiler dahil 120 euro'luk siparişim çöp mu oldu şimdi?

ve bir şeyi merak ediyorum, ürün fiyatı mı 30 euro'yu geçmeyecek yoksa kargo+vergi dahil fiyatı mı?

• Olay tamamen iç piyasayı canlandırmak. Ee bu kadar faiz ve zamlarla nasıl canlansın.?

• Bu ülkede şimdi özgürlük mu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fetöcüleri sevindiren haber yine.

• drdexter D kullanıcısına yanıt
    İşine bak onbaşı

• geçen hafta verilen temu siparişlerinde sıkıntı olur mu acaba? sonuçta vergileri kesildi site üzerinden ve yasal sınırı geçmiyordu. bunlara oy vereni diyeceğim de şimdi... ne hallere düşürdüler ülkeyi..

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Böyle olacağını temu konusu trend 1 olunca anlamıştım, yurt dışından dikişsiz don alacaklar yüzünden, ayda yılda önemli parça getirenlere oldu olanlar.
    Çokomelli donlar geldimi bari? Bilinçli alışveriş falan boş işler tabi, anca böyle düzenlemeyle önünün alınabilmesi, gerçekten katma değer üretmeye çalışanların dibine kibrit suyu döküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 6 Ağustos 2024; 10:35:12 >
  • Olay iç piyasayı vs canlandırmak olamaz. Bu vatandaşın elinden özgürlüklerini almaktan başka birşey değil. Hadi ülke içinde olan ürünler için ikamesi var denilebilir ama birazcık hobisi vs olan kişiler için ülkede bulamadığı yedek parçalara felan artık ulaşma imkanı yok bir şeyin bozulursa at çöpe demek resmen. Gerçekten bu vatandaşa yapılanlar zulüm boyutuna ulaştı ve 3-4 yıl daha bu durum çekilmek zorunda. Yönetim değişsse bile gelen kuralların kalktığıda görülmedi bu ülkede daha. Her şey her gün daha kötüye gitmek zorunda mı

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.