Şimdi Ara

Yurt dışı alışverişlerinde gümrük vergisi sınırı bir kez daha düşürülüyor (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
7
Favori
74.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıkıntı yok kuzey kore olana kadar devam dostlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm basit. N11, hepsiburada gibi siteleri güçlü ve kapsamli bir sekilde boykot etmek.

Baska sekilde çözülmez.

burda asil darbe amazon'a vurulmak istenmis, o bariz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi take a minute -- 1 Şubat 2018; 15:9:7 >
  • Kerhaneler de ayaklanacakmış.

Evde sevişmek vergi kaybına neden oluyor diye
    Herkes kerhanelere gitsin bundan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 1 Şubat 2018; 15:12:59 >
  • Neyse TL değer kaybettikçe o 22 Euro 200-300TL olur bu gidişle.

Yat'lardan %1 vergi almaya devam..
  • Alış veriş yasak olsun, yapandan %100 vergi alınsın, yapmayandan da alınsın.
  • Halkını ne güzel seviyor devlet.

• Devlet vatandaş için çalışır bizde tam tersi saray için çalışıyoruz
  • Canım GearBest 52 dolarlık ürün için ben rica etmeden 22 dolar yazmış faturaya. Umarım yürürlüğe girmeden teslim edilir.

• Peki bu yurtdisi ürünler nasıl geliyor .Üst seviye ekran kartları işlemciler falan ?

• Gümrük memurluğu yapmış biri olarak yazıyorum. Yurt dışı alışverişlerinde vergi uygulanması ülke içinde bu işin ticaretini yapan esnafı korumak içindir.

Kendinizi bu işin ticaretini yapan ev geçindiren esnafın yerine koyarak yorum yapın.

Ama bu durum esnafımızın 1 liraya aldığı ürünü doyumsuz bir şekilde 10 liraya sattığı gerçeğini değiştirmez.

Amacım kimse ile ağız dalaşına girmek değildir. Kimseye cevap yazmayacağım bu konu ile ilgili

• Yurt Dışı Tüketim Vergisi çıksın..

Öyle Vergiye Böyle Vatandaş düzenlemesi getirilsin güzel olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: smlyklmz

Gümrük memurluğu yapmış biri olarak yazıyorum. Yurt dışı alışverişlerinde vergi uygulanması ülke içinde bu işin ticaretini yapan esnafı korumak içindir.

Kendinizi bu işin ticaretini yapan ev geçindiren esnafın yerine koyarak yorum yapın.

Ama bu durum esnafımızın 1 liraya aldığı ürünü doyumsuz bir şekilde 10 liraya sattığı gerçeğini değiştirmez.

Amacım kimse ile ağız dalaşına girmek değildir. Kimseye cevap yazmayacağım bu konu ile ilgili

Geçiceksin o işleri. Ülke içinde bu işin ticaretini yapan esnafı korumak içinmiş.

Tüketiciyi kim koruyacak?
  • Keşke taş devrine geri dönsek

• quote:

Orijinalden alıntı: the flying dutchman

quote:

Orijinalden alıntı: smlyklmz

Gümrük memurluğu yapmış biri olarak yazıyorum. Yurt dışı alışverişlerinde vergi uygulanması ülke içinde bu işin ticaretini yapan esnafı korumak içindir.

Geçiceksin o işleri. Ülke içinde bu işin ticaretini yapan esnafı korumak içinmiş.

Tüketiciyi kim koruyacak?

Yalnız, Tüketici düdüklenmek için vardır..bir devlet bir esnaf artık kim denk getirirse, bu ülkede millet,devlet için var oldukça böyle de devam edecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hiç uğraşmasınlar, vergisiz ürün giremez desinler hepimiz rahatlayalım
  • berk768 kullanıcısına yanıt
    ne kadar maaş veriyorlar sana?
  • Hayırdır hangi lafım battı bi tarafına
  • Türkiye'deki şerefsiz/hırsız firmaların hepsi borç içinde geberene/iflas edene kadar isterseniz yurt dışına zart vergisi de çıkartsanız yurt dışından alışveriş yapacağım.

• birşey diyecem olmayacak ohal var memlekette eleştirilmeye bile layık değiller.
  • berk768 kullanıcısına yanıt
    kuduz köpek gibi sağa sola saldırıyorsun da ondan sordum.
    ya hastasın,yada para alıyorsun bu işten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 1 Şubat 2018; 16:52:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.