Şimdi Ara

Yurt dışı alışverişlerinde gümrük vergisi sınırı bir kez daha düşürülüyor (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
7
Favori
74.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Makarnaları saklayın.
  • İstifa ..........
  • Kol gibi geçiren vatan gibi firmalardan ürün alacaksın o da bana vergi verecek diyor kısaca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlerine geleni örnek alırlar zaten sadece, yurt dışı alışverişi avrupada 22 euro eee bizde 22 euro yapıyoruz, ........ cocukları madem öyle vergiyi de örnek alın avurpa ülkelerindeki vergiyi örnek alın, yoook olmaz işine gelince örnek alırlar işlerine gelmeyince örnek olurlar avrupa bizi kısaknıyor sonuçta siz bilmiyorsunuz

• Bu daha iyi günler.
    gümrük limiti iyice düşecek sonra gelen her ürün gümrüğe takılacak.
    Bir sürü vergi gümrüğe sunma ücreti vs girecek.Bir zamandan sonra gelen her ürün gümrüğe yollanıp
    gümrüğe sunma ücreti alınacak.Sonra gümrüklerde yoğunluk olduğundan ürünler aylarca gecikecek.
    dahihane fikir de sonra gelecek.artık her yurtdışı alış veriş yapılırken kdv sini devlet senden alıcak ve gümrük limitini kaldıracak.
    misal kredi kartından 10 usd yurtdışı çekim mi yapıldı.banka hemen 2 usd de vergi olarak otomatik geçirecek.sonra tüm gümrük limitini kaldıracak böylece büyük bir iş başarılmış olacak.artık ürünler gümrükde beklemeden takılmadan gelecek.alkış kıyamet...
    Şaka değil bir yetkili aynen böyle bir öneride bulunmuştu.kredi kartından yapılan tüm çekimlere anında vergi uygulanması şeklinde.

ben çinlilerin yerine olsam bunu ayarlayan kişiyi bulur görürdüm.nedir yani sanki bi şekil ayarlanır.bu çinlilerde de akıl yok yeminle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dracarys41 -- 1 Şubat 2018; 19:52:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyR

Neden 22 Euro... Düz hesap 10 Euro yapın kurtulun?

10 Euro'da Çok Direk 1 Euro Yapsınlar Hem Onlar Hem Biz Rahat Edelim. Bu Ne Ya Abi ben Bu Ülkenin Mağazaları Tarafından Kazıklanmak Zorundamıyım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: capacitor

turkiyede ki çakal saticilar bayram ediyordur

Zaten O çakallar Yüzünden Bu Yasalar Çıkartılıyor.

Aliexpresden Kılıf Alıyorum 1 Dolar Türkiyeden Alıyorum 30 Dolar. Yazık Ya Gerçekten Yazık. Vay Halimize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Haşırttt.

Len troller bakın ak bozuntuları .."Alışveriş yapmayın da " "Bizim yerli piyasadan yapın yabancı hayranı olmayın ! " ," 2 klavye 2 kart alamıyor diye ağlamayın" falan gibilerinden mesaj yazmayın söverim.

Vallaha söverim..

Yerli Piyasamı. Ben Aliexpress'den 1 Dolara Aldığım Telefon Kılıfına Aynı Ürün İçin Türkiye de 30 Dolar Ödemek Zorundamıyım. Yazık Değil mi Bana Para Kolaymı Kazanılıyor. Hem Ne Sövmesi Hayırdır. Burası Açık Bir Platform İsteyen İstediğini Açık ve Net Bir Şekilde Paylaşabilir. Siz İse Eleştirebilirsiniz Ama Sövmek Bu kesinlikle Kural Dışıdır...
  • simdide gozlerını cebımıze ıyıce dıktıler..acaba yakında daha neler basımıza gelecek merak edıyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qooqie

Yaw gardaşm sis euroyla alışveriş yaparsanız tabi 22 euro sınırı olur. Tl de sınır var denmiş mi? Hayır

Ee daha ne? Eleştirmek için eleştirmeyin. Reis euroyu bitirmek için euroyla yapılan alışverişe sınır getirmiş.

İsterseniz 5000tl lik alışveriş yapın onda sınır yok.

Sen Nerede Yaşıyorsun Çok Merak Ediyorum. Hangi Yurt Dışı Online Siteler TL İle Ödeme Yapıyor. Yada Ödeme Alıyor. Bütün Ülker Dolar İle Alışveriş Yapıyor...
  • bişey alıcaktım, tr de 50 tl ye satılıyordu, alide ise 28 tl falandı. tabiki ali tercih edilir. fiyat farkı bi yana ülkeye giren herşey 4 le çarpılınca sonuç bu oluyor

• Yurtdışından 3-5 e aldığı ürünü %600 ekleyerek satan kodamanların satışları düşmüştür.
  • geçen sene yükselcek dediler düştü. Bu senede çikacaktir muhtemelen ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Zevk alan kesim belli oy verenler

biz vatanımız için canımızı verip bu bile az diyoruz.

sizin gibi üç beş euro düştü üç beş kuruş zam geldi diye zırlamıyoruz

• Cigerim benim tuzum kuru acliktan agzi kokan yollarla ovunen kesim dusunsun Bu konuda da bolca mevcut baska konuda akpyi oven elemanlar burayi aglama duvarina cevirmis

Reisin daima arkasindayim hakettiginiz degeri veriuor size

• Bu millete yaranılmaz, adamlar “Yurt dışı alışverişlerinde gümrük vergisi sınırını” indirmişler, buna rağmen herkes kızıyor ??

• Henüz daha imzalanmamış bakanlar kurulunda. Çok tepki varmış İnşallah çekerler geri.

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Ne ağlıyosun gene sen eskileride biliyoruz biz boş konuşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Cigerim benim tuzum kuru acliktan agzi kokan yollarla ovunen kesim dusunsun Bu konuda da bolca mevcut baska konuda akpyi oven elemanlar burayi aglama duvarina cevirmis

Reisin daima arkasindayim hakettiginiz degeri veriuor size

Pert oldu vurmayın daha

Daha iyi günleri bunlar, lokma bulamayacaklar bu ağzı açlıktan kokan yollarla övünen tipler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: triptister

Tamamen yasaklasınlar herkes rahat etsin.

Bunlar bir de halkın yanındayız diye geçinirler.Seçimlerde çok güzel cevabım olacak,aynen böyle devam :)

Senin cevabının bir etkisi yok ki. Bunlara oy verenler amazonu yağmur ormanı sanıyordur. O da biraz lise filan bitirdiyse.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.