Şimdi Ara

Yurt Dışı Bileti Alırken Bir İsmimi Girmemişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gelecek hafta için Almanya'ya skyscanner üzerinden THY bileti aldım. Ancak bileti alırken iki ismimden birini girmemişim. Bu herhangi bir sorun yaratır mı uçağa binişte? THY ile görüşmeye çalıştım ancak skyscanner üzerinden aldığımdan ilgilenmiyorlar durumla. Tripair.com ise maillerime dönmüyor.

Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı? Ne yapmam lazım?

• Biz Bulgaristan ve TC vatandaşıyız. Orada ad-soyad değil. Ad baba adı soy ad olarak yazılıyor. O yüzden annemin ismi pasaportta Fatma Apoula HASAN. Ben çok sefer anneme bilet aldım. Yurt dışına gidip geldi. İsim olarak sadece Fatma HASAN olarak aldım. Bir sıkıntı çıkmadı.
    Eğer ilk ismini değil de 2. ismi yazdıysan belki sorun çıkar. O konuda bilgim yok. Sorun çıkmaya da bilir.
  • Thy bilet kuralları gereği biletteki isim ile pasaporttaki isim harfi harfine aynı olmalıdır. Bunun dışında biletiniz geçersiz sayılır. Biletiniz esnek bir biletse iade etmenizi ve yeniden bilet düzenlemenizi öneririm.

Dip not: en son kararı verecek olan kişi check in personelidir. İkna etmeniz gereken kişi odur. Onu ikna ederseniz sorunsuz olarakta uçuşu gerçekleştirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.