Şimdi Ara

YURT DIŞINA İŞ YAPIP TÜRKİYEDE YAŞAMAK MI ? YURT DIŞINA GİDİP ORDA ÇALIŞIP YAŞAMAK MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında ordan kazanılacak paranın ülkemizde daha tatlı olması sebebiyle burada yaşayıp oraya yapmak cazip gibi geliyor. Sonra diyorum ki orada en azından kafan rahat olur, boş tartışmaların ortasında kalmazsın. Bilemedim gerçekten...

• Çok iyi bir mesleğin ve sermayen yoksa , yurtdışında büyük para kazanamazsın.

Asgari ücretle gidenler sürünüyor. Ekonomik açıdan insanların sandığı kadar iyi değil

Hangi ülke olduğuna bağlı , Avrupa ülkelerinin bazılarında yaşanılır..

• Öyle bi fırsatım olsa mersin veya adanayı seçerim. Büyük şehirde kafayı yememek için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yurt dışında yaşamak için bence iki seçenek var. Birincisi orada arkadaşların olacak, ikincisi kimseyi tanımasan da kültürüne aşina olacaksın ve sosyalleşmek sorun olmayacak. Bunlar dışında sadece para için oraya gitmek hayal kırıklığı olabilir. Belki iyi kazanırsın ama boş evde kendinle vakit geçirmek bir yere kadar idare eder. Ha seçilen yalnızlığa lafım yok tabii.

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt
    Is kurup çalışmak icin söylüyorsan haklısın ama herhangi bir şirketin bünyesinde yurt dışına çıkmadan çalışmak mümkün.

• el_jericho kullanıcısına yanıt
    Şefim olaysız dedikce olayların içine sürükleniyoruz :) adana mersin renk katar hayatımıza

• SUBJECT 101 kullanıcısına yanıt
    Iste en cok korktugum sey bu. Yalniz kalmak. Onlara aşina olacağım derken de yozlaşmak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam avrupada asgari ücret 1300-1400 euro bandında senin buradan iş bulman için zaten vasfın olması gerekiyor.

2-2,5k euroya en az anlaşıp türkiyede yaşamak çok iyi bence istediğin şehirde yaşayabiliyorsun.

Ben yurtdışına iş yapsam gider antalya izmire yerleşirim sosyal çevre içinde kurs spor vs. kayıt olurum.

Hatta üniversite sınavına girip akdeniz ünide 2-4 yıllık birşey yazarım arada gider ortam yaparım mis gibi iş

Ama yurtdışında 2k euroya ortalama ancak yaşarsın

• Mal mülk varsa 1.500 euro kazanıp Tr de yaşamak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EYT olursa yaşarım yurdun dışında tropik bir adada...

• scr4m92 S kullanıcısına yanıt
    Yani tabiki bir vasfimizin olması gerekiyor. Yani tabiki nasil bir hayat istediğinle alakali birsey. Ben tam tersine daha sessiz sakin bir yerde yaşamayı isterdim

• Yani mal mulk dediğiniz o kadar da onemli degil bence yaşadığımız surece kendimizi mesleki ve maddi anlamda tatmin edebiliyorsak onun getirdiği hevesle daha cok çalışıp olmayan mal mülk edinilebilir.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Insaallah sefim, hakkinizda hayırlısı olsun

• şairane kullanıcısına yanıt

en iyisi hoca olmak. Hem maddi hem manevi kasıyorsun. Sonra cennet hoppa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış öğretmişler şefim , boyle düşünüp hoca olup ölündüğünde anca telef olunur başka da birsey olunmaz :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.