Aaa! Siz Türkiye Yüzyılında yaşamıyor musunuz yoksa? Ne kadar da geri kalmışsınız! 155 mi kaldı? 112 oldu hepsi. |
Yurt dışı gümrüksüz alışveriş üst limiti “kargo dahil” 30 Euro’ya düşürüldü (6. sayfa)
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 27 Kasım 2024; 13:58:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru şap tı şeker oldu :))
-
Yurtiçinden 3 liralık zımbırtıyı 30 liraya alıp KAZIĞI KÖKÜNE KADAR yemek varken yurtdışından alışveriş yapacaksınız, öyle mi..
Sizi gidi uyanıklar sizi...
Saray, Tayyip sizin uyanıklığınızı görmüyor mu sanıyorsunuz. KAZIKLANACAKSINIZ boşuna uğraşmayın haha
-
Her ölümlü bu kazığı tadacaktır diyorsun yani
-
Herşey çok güzel başlamıştı
Eski futbolcu Rıdvan Dilmen?, Twitter'da 'Güçlü Türkiye için evet' ?kampanyası? başlattı.
Eski futbolcu Rıdvan Dilmen?, Twitter'da 'Güçlü Türkiye için evet' ?kampanyası? başlattı. Dilmen'in çağrı yaptığı Arda Turan da yayınladığını video ile 'evet' dedi. Arda'nın ardından Burak Yılmaz ve Murat Boz'da başkanlık sistemini getirecek olan kampanyaya destek oldu.
Şeytan inse yeryüzüne şunların yanında melek kalır. Çok feci kaşınıyor bu gübre artıkları.
-
Hayaldi gerçek oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Meşazını aldım Recep kardeşim.
Meşazını aldım yibo kardeş, sende aldın mı ÖzkanK kardiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 27 Kasım 2024; 15:8:25 > -
-
Sadece oda degil alisveris sitelerini sistemde havuza kaydediyorlarmis kendi adamlarina peşkeş cekicekler
Bunlar kendi cikarari icin herseyi kullaniyorlar
Yurtdışından keyfi alışveriş yapmıyorum ancak, TR'de bulamadığım ürünü yurtdışında bulunca zaten vergisini verdiğim şeyi engellemeye çalışmak abesle iştigal beni engellemek oluyor. Bunun dışında bir ürünü hem iç pazarda hemde dış pazarda araştırıyorum. Aynı marka veya aynı fason ürün içeride 100 birim ise dışarıdan kargo+vergiler dahil 25-30 birime alabiliyorum. Buradaki 70 birim fark ise içerideki satıcının beni enayi yerine koyması oluyor. Ben devlete verdiğim vergiye rağmen bunu ödeyebiliyorsam varın içerideki adamın kazancını siz düşünün. Benim suçum nedir? İçeridek satıcı kazıklamasın bizde almayalım bu kadar basit. Cimer'den yazdım Ticaret Bakanlığı'na ancak birşey olmaz. Rahatsızlığımı dile getirdim, zira yapabildiğim tek şey bu. Tüketiciye vur kırbacı vur vergiyi vur kısıtlamayı. Yazık.
-
Yunanistan Dedeağaç'tan ev bakıyor tanıdığım birkaç arkadaş.
Haftasonu gidip hem İstanbul'un yarı fiyatına yemek yiyip giyim kuşam, market alışveri yaparız, hem de dışarıda bir adresimiz olur; yurtdışı alışverişlerimizi orada toplar gidip geldikçe getiririz diyorlar.
Çok fazla sıka sıka üç kuruşun hesabını yaparken milyonlarca Euro kaçıyor böyle.
Düğmesi kayıp, pili bozulmuş bir cihazın var diyelim. Türkiye'de arıyorsun bulamıyorsun. Eskiden Aliexpress'ten, Ebay'den alıp onarıp ticari ömrünü doldurmamış cihazını kullanabilirdin.
Şimdi tamir amaçlı parçasını alamadığı için gidip ürünlerinin yenisini alacak insanlar.
Şu mevzuatı hazırlamakla sorumlu olanlar önce iki üç hamle sonrayı düşünmeyi gerektiren dama, satranç filan birşeyler öğrensin.
Türkiye nasıl İsviçre'den, Almanya'dan, Hollanda'dan pahalı olabiliyor anlatabilecek olan var mı?
Togg Avrupa'da satışa çıkarsa, Avrupalılar Togg'u bile Türk vatandaşlarından daha ucuza alacak, farkında mıyız?
-
yıllardır aliexpresden ürün aliyorum kargo yukseloyorsa ürün fiyatı düşüyor ,ürün fiyatı düşüyorsa kargo fiyatı yükseliyor .öyle tek tük flanda değil.aynı satıcıda aynı ürünün iki farklı seçeneği bile var bu şekilde.Türkiyede bile bi ürün ücretsiz kargoysa 30 tl koyuyorlar hatta kampanya varsa baska saticilara göre kampanyalı aynı fiyata geliyor . hatta 3 ay pesin fiyatina taksit yapanla 6 ay pesin fiyatına taksit yapanın fiyatı .
,3 aylık peşin taksitli satanın6 aylik faizli olan seceneginin fiyatiyla aynı sen çok fazla araştırma yapmadan ürün alıyorsun heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yıldır aliexpress ten birşey almadım sadece göz attım. aliexpress hesabımdan girip birşey aratsam eski aradıklarımdan çıkanları dayatıyor ne alakaysa. Hatta farklı sektörlerden bir ürün de yazdım yine gösteriyor... Bu zamlardan önce de aliexpresss bende soğuttu birşey almıyorum artık.
Taksit olayını ilk defa duyuyorum sizden. Enteresan detaylar.
-
Direkt kapatın yurt dışından alımı. Ne gerek var artık. 20€ zaten kargo ücreti. 10€'ya ne alacak millet.
-
Bilen cvp lasın lütfen. benim çinde satıcım var. ne yapmamız lazım şimdi bizim
Yurtdışı alışverişin Cari açıktaki payı nedir resmi rakam var mı bilen yazabilir mi?,
Yurt dışı alımını sömürenleri ticarete çevirenleri pas geçip evinde oturan adama set koymanın manası yok, bu blokasyonun bir açıklamasının bir izahının yapılması lazım.
İthalat patlaması oluşturan işlenmemiş altın'a niye set vurulmuyor ki? yüksek kar marjıyla çalışan satıcıların tekelini kıralım diyen yok.
Harcamaları kısalım taksitlendirmeyi kısıtlayalım dediniz hesap tutmadı üzerine peşin ödemenin avantajını da bitirdiniz? ne yapalım harcamayacağımız parayı mı kazanmak için debelenelim anlamıyorum ki?
Bu düzenlemeleri gerçekten kimin fikri olarak ortaya attığını ve düzenlemeleri kimin hazırladığını merak ediyorum?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X