ver etkiyi gör yetkiyi. nasıl hızlı karar alınıyor ama şaaak diye , yahu 30€ kargo dahil olsa ne olmasa ne? Gey mi olalım? Vatansız mı kalalım? di mi... |
Yurt dışı gümrüksüz alışveriş üst limiti “kargo dahil” 30 Euro’ya düşürüldü (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
eşşeğinki ama artık...
kargoyu dahil etmek nedir yav...
SOC'lik(Silicon-on-Chip) de sınır tanımamaya başladı mevcut hükümet...
zaten ötv'nin kdv'sini alan tek ülke biziz herhalde dünyada... yani verginin vergisini almak babında...
bu durumu destekleyen palalı yobazlar da dingil aleyhisselamdır. yani dingile selam olsun buradan...
-
Böyle ölmeyiz , yetmez füze de atın !!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Milletin ümüğüne çökmekle mükellef şimşek Türk halkı yararına zerre karar almaz. Ben anlamıyorum arkadaş bunlar Çin'le falan boyuna ikili ticaret anlaşması imzalıyor Çin şikayet etmiyor mu bunları?
-
Açık hava cezaevine döndü ülke
-
Doymuyor bu hükümetin gözü doymuyor. Bu adamları hala oy veren gençliğe de yazıklar olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tarih kitaplarında okurduk...
Ayaklanan, isyan çıkaran yerlerin halkları için hep "ağır vergiler altında eziliyordu" diye yazarlardı... O ağır vergiler, bugünkü vergilerin yarısı kadar var mıdır acaba...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Temu kargo ücreti almıyor. Nasıl olacak o iş?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakalım Özkan reisin yorumu ne olacak, halâ bekliyoruz, daha gelmedi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kargo ücreti almıyor olamaz. kargo ücretini fiyata yediriyordur.
dolayısıyla atıyorum 100 liraya sattığı ürünü artık 100 liraya satamayacak. mesela toplamda fiyat olarak 30 euro'nun sınırındaysa yani... adam sizden 30 euro alıyordur ama 5 eurosu kargodur. dolayısıyla bundan sonra böyle olamayacak, fiyatlara zam gelecek.
tabii gümrüktekiler bunun navlun ücreti yok diye arıza da çıkarabilirler, hiç belli olmaz. yaşayıp göreceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 27 Kasım 2024; 18:24:57 > -
cari açıkla pek alakası yok hocam. kumsaldaki kum tanesi değildir.
yerli alışveriş sitelerini desteklemek için yapıyorlarmış. birleşmiş markalar derneği lobi yapmıştı, sonuç bu...
twitter'da sözlükte forumlarda ağlamaktan başka kimsenin de sesi çıkmadı böyle oldu. insanlar bmd'nin markalarını bile protesto etmediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 27 Kasım 2024; 18:29:41 > -
Başlık yanıltıcı. Çünkü Türkiye'de yurt dışından gümrüksüz alışveriş olayı 2019 yılında sona erdi. O zamandan beri en ufak bir topu iğne bile gümrük vergisine tabi.
haberler
Yurt Dışı E-ticaret Alışverişlerinde Vergi Muafiyeti Kaldırıldıhttps://www.haberler.com/teknoloji/yurt-disi-e-ticaret-alisverislerinde-vergi-12056332-haberi/Bugün Resmi Gazete'de yayımlanan konu gümrüksüz alışverişle ilgili değil, bireysel ithalatla ilgili. Bireysel ithalat limiti 2022 yılında 1500 avrodan 150 avroya, geçen ağustos ayında da 150 avrodan 30 avroya düşürülmüştü. Bugün ise 30 avroluk bireysel ithalat limitine ürün fiyatının yanı sıra kargo ücreti de dahil edildi. Bütün mesele bundan ibaret.
-
Saray bulmuş böyle köleliği benimsemiş halkı tabi ki vuracak semeri. Düşünsene milyonlarca kişi senin reayan olmuş, kulun kölen olmuş resmen nasıl çaksan nereden vurursan vur seslerini çıkarmaz olmuşlar.
Valla bana da böyle kul köle olmuş bir milletim olsa hiç acımaz ben de kazıkların en acısını tattırırdım. Bu devirde kimseye acımayacaksın..TAYYİP de aynen bunu uyguluyor. Hiç acımıyor, hiç önemsemiyor senin cebindeki parayı. Sen 2 lira cebimde kalsın diyorsun ama onun umurunda değil.
Zaten kendisine oy veren tayfanın da bunlardan olmadığını biliyor. Eksiler artılar hesaptan düştükten sonra yine de kardayım deyip yaslıyor işte.
Ekonomik zulümü kabul etmiyorsa millet Sarayla savaşmak mücadele etmek zorunda. Mücadele etmeden savaşmadan hiçbirşey olmuyor maalesef
-
Vergi oranlarino degil uluslarin demokrasi hassasiyetlerini kiyaslamalisin.turkun tarihinde demokrasi ayaklanmasi yoktur.daima birlikte yasadigi uluslarin varliklarina ortak olmak veya yagmalamak icin bas kaldirmistir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 27 Kasım 2024; 18:42:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demokrasi hassasiyeti ne? Amerikan demokrasisi mi? Görüyoruz Suriye'de demokrasi hassasiyeti ayaklanmalarını...
Türklere de iftira atmaktan hiç çekinmemişsiniz.Ayıp. Utanacak olsanız daha yazardım da utanmazsınız...
-
Temu'da birşey değişmez. Aynı şartlarda devam ederiz.
1-2 milyar dolar olabilir cari açığa etkisi tabii devamlı yasaklar geliyor ama sanırım faturayı düşük gösteriyor olabilir satıcılar
Ayrıca altın ithalatında da kota geldi bu yüzden milletvekilleri kaçak altın getirmek için devamlı yurtdışına gidip geliyorlar( veya şoförleri )baziları sigara vs getirmeye başladı birçok vekil vip geçişinde yakalandı ama işlem yapılamadı dokunulmazlık olduğu için bazıları istifa etmesi istendi sadece ve istifa etttiler partilerinden
Cari açıkla alakası var ayrıca yerli sitelere de vergi düşünülüyordu en son stopaj gelecekti henüz yasalaşmadı
Cary trade için 80-100 milyar gelmişti bunlar bir anda çıkarsa dolar 60 liradan aşağı olmaz bu yüzden cari açığın bitmesi gerekiyor hatta fazla olması gerekiyor
Stopajı getirmezler. Tüketim çılgınlığı bir noktada onların işine geliyor. Stopajın gelmesiyle otomatikman gelirlerinin düşeceğini bakanlıktakilerin aklı vardır ki çözerler.
Bari Euroyu doları salsalar da 45-50 yi görse.
-
yurt dışına çıkma, yurt dışından alma, eskiden 2.sınıf vatandaş diyorduk ancak biraz daha sınıf düşmemiz gerekecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X