Şimdi Ara

Yurt dışı için digiturk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buradan digiturk alip isvece goturmek istiyoruz. Forumda 2012 de konusu gecmis ama guncel bilgiye rastalayadim . Deneyen oldumu yada konu hakkinda teknik bilgisi olan var mi ? Digiturk suan hangi uyduyu kullaniyor ve bu uyduyu cekmesi icin lnb yide goturup orda ayarlama yapmak gerekir mi ? Simdiden evaplar icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yurtdışına buradan götürmek yasal değil yurtdışı aboneliği ayrı diye biliyorum.
  • Yapılabilmesi lazım. Yasal değil deniyor ama yurtdışı abonelik'te fahiş fiyatlandırma var ve yayın hakları sebebiyle izleyebildiğiniz kanal sayısı bişeye benzemez.

Öncelikle ben böyle birşey denemedim ama eğer yurtdışında oturuyor olsaydım kesinlikle ben de ilk önce bunu denerdim.

-Türkiye'de istediğiniz DT paketlerini seçip başvurursunuz, buradaki evinize gelip kurulum yaparlar.
    Eğer burada eviniz yoksa bir akrabanızın adresinde kendi adınıza üyelik yapabilirsiniz belki.

-Bayiden veya başka bir yerden Digiturk'ün kendi LNB'si ni alın, gerekirse yazlık ev için gerekiyor derseniz (yani yurtdışı demeyin)

-Yurtdışına giderken burada çalıştığına emin olduğunuz DT kutunuzu, içindeki kartı, DT kumandanızı, ve DT LNB'si ni yanınıza alın

-Ordaki seçtiğiniz uydu servislerinden çanak anten kurulum hizmeti için anlaşın, binanıza Eutelsat 7A uydusuna ayarlı bir çanak kurması gerekecek, LNB olarak da getirdiğiniz Digiturk olanı kullanmalarını isteyin

- Uydu servisinin yeni kurduğu çanaktan evinize gelen kabloyu DT kutusuna bağlayarak normal çalıştırın, belki kanal araması vs. gerekebilir

Yapılmaması gerekenler:
    -Digiturk çalışanlarına yurtdışından hiç bahsetmeyin
    -Alıcınızı internete bağlamayın, IP'nizden nerden kullandığınız anlaşılabiliyor sonuçta

Bu bilgiler internette bulduklarımdan, başka yerlerde okuduklarımdan, ve biraz da kendi bildiklerimden.

Teknik bilgiler buradan bulunabilir:
    [/link]
    -Burdan Digiturk'teki tum kanalların bilgilerini görebiliyorsunuz, ve bunların hepsinin Eutelsat 7A'da ya Europe A ya da Europe B Ku bandından izlendiğini görüyoruz.

Bu bantların kapsamaları da şöyle:
    [link=http://www.lyngsat-maps.com/footprints/Eutelsat-7A-Europe-A.html
    ]

[link=http://www.lyngsat-maps.com/footprints/Eutelsat-7A-Europe-B.html
    ][/link]
    İkisi de İsveç'i ve Avrupanın çoğunu kapsadığını görüyoruz. Bu haritaları kullanarak gereken çanak çapı konusunda da bir fikir edinebilirsiniz.
    Zaten orda bulacağınız uydu servisi işini biliyorsa bunlarla onlar ilgilenir. Eğer gerekirse onları bu 3 linki gösterebilirsiniz ama bence gerekmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWealdstoneRaider -- 20 Aralık 2016; 19:10:17 >

• bence türkiyeden üyelik yap otomatik ödeme talimatı ver yada senin yerine türkiyeden bir akraban ödesin cihazı yurtdışına götür ana kanalların türkiye versiyonlarını rahat rahat izle...
  • İsveç'te digiturk çalışıyor. Burada kurdurun. Çalıştığından emin olun. Kutuyu ve lnbyi yanınızda götürün. Çanağı eutelsata ayarlayın veya ayarlatin kendi lnbsi ile. En zor kısım bu, hassas ayar gerekiyor. - kesinlikle- internete bağlamadan yillarca kullanabilirsiniz.
  • Merhabalar,
    Bende ayni seyi yaptim ama bir turlu sinyali bulamadim. Nasil yapmak gerekli?
    Saygilar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.