Şimdi Ara

Yurt Dışı Iphone 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone 5 almayı düşünüyorum sim kilitsiz fakat cihaz yurt dışından gelme. Öz amcamın pasaportune kayıt ettirmeyi düşünüyorum fakat iki tane sıkıntım var. İlk olarak amcam yaklasık oalrak 2,5-3 yıl önce kendi için bu işlemi gercekleştirdi. İkincisi ise amcam Türkiyeye Mayıs ayında geldi. Ne gibi sıkıntılar yaşayabilirim nasıl aşarım ?

Son oalrak da telefon Elime bu ahfta gececek ve amcam 1 ay sonra gelcek köyden yanıma. Bu bir ay içersinde telefonu kullanabilirmiyim ?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MazotP -- 2 Temmuz 2013; 23:12:36 >

• Mayıs ayında geldiyse bu iş suya düşer kardeşim.

Değil 1 ay 1 haftayı bile belki zor görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacramental -- 2 Temmuz 2013; 23:22:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Mayıs ayında geldiyse bu iş suya düşer kardeşim.

Peki bu konuyu nasıl çözebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikrmdgc

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Mayıs ayında geldiyse bu iş suya düşer kardeşim.

Peki bu konuyu nasıl çözebilirim ?

30 gün içerisinde Türkiye'ye giriş yapmış ve son 2 sene pasaporta cihaz kaydettirmemiş birini bulman gerekli,aksi halde kaydın yapılamaz.

• Sacramental kullanıcısına yanıt
    Siz olsanız yerimde ne yapardınız ? Telefonu yarın alacaktım ama şimdi pasaport bulamazsam elimde patlayabilir. İnternetten pasaport hakkını satanlar varmış diye duydum fakat ne derece güvenilir ki
  • quote:

Siz olsanız yerimde ne yapardınız ? Telefonu yarın alacaktım ama şimdi pasaport bulamazsam elimde patlayabilir. İnternetten pasaport hakkını satanlar varmış diye duydum fakat ne derece güvenilir ki

Telefon ne kadara gelecek ? Pasaport satanlar var ama güvenilirmi güvenilmezlermi belirsiz,ilerde kaydını silerlermi meçhul.

Yerinde olsam eşten,dosttan,akrabadan bulabiliyorsam bulurdum yoksa almazdım veya geçici kayıt yaptırırdım ama bu seferde geçici kayıt devam ederken pasaport bulursanız sildirmeniz gerekecek, sonra uğraş dur.

Telefonu 1400 liraya alacağım inşallah. Geçici kayıt ne kadar sürüyor belki bu süre zarfında pasaport bulabilirm he ne dersiniz ? Bu dediğiniz uğraşlara değer mi sizce ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt Dışı İphone
    2 yıl önce açıldı
    2 adet Yurt Dışı cihazı
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1400 liraya kayıtsız telefon mu olur Allah aşkına..
    1300 liraya var burada zaten aynısı. Niye boşuna +100 veriyorsun.

Ayrıca 1500 liraya gelecek seninki yaklaşık. Onun yerine ikinci el garantili al çok daha mantıklı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Telefonu 1400 liraya alacağım inşallah. Geçici kayıt ne kadar sürüyor belki bu süre zarfında pasaport bulabilirm he ne dersiniz ? Bu dediğiniz uğraşlara değer mi sizce ?

Geçici kayıt 1 ayda sürebilir 6 ayda Btk ne zaman kontrol yaparsa.

Sağlam bir telefoncuya yaptırırsınız,pasaport bulursanızda gidip sildirirsiniz.

Dolar kuru düşük olsaydı değmez derdim ama ortada kaldım.

1300 civarına almaya çalışın telefonu.

Zig Zag kullanıcısına yanıt
    1300 liraya burada aynısı derken ne demek istediğinizi anlamadım.Fiyatı aşağı çekmeye çalışırım. İkinci el telefonlara da fazla güvenemiyorum ünkü alacağım telefon sıfır kıvamında olmalı gerçekten

Ne yapayım dersiniz yani ? Telefon işinde nedense aceleciyim. 1300 liraya lasam telefonu ne yapmam gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MazotP -- 3 Temmuz 2013; 1:17:02 >
  • quote:

1300 liraya burada aynısı derken ne demek istediğinizi anlamadım.Fiyatı aşağı çekmeye çalışırım. İkinci el telefonlara da fazla güvenemiyorum ünkü alacağım telefon sıfır kıvamında olmalı gerçekten

Ne yapayım dersiniz yani ? Telefon işinde nedense aceleciyim. 1300 liraya lasam telefonu ne yapmam gerekir

1300 liralık telefonlar, amcanın getireceği kapalı kutu kayıtsızla aynı durumda tamamen. Sadece kaydettirip kullanabilirsin. Forumun ikinci el bölümünde bulabilirsin örneğin.
    Eğer kendi şehrinde bir ikinci el bulursan git görüş. İyice incele. Temiz olmasına dikkat et çiziği vs olmasın. Hattını takıp dene 3g arama sorunsuz mu bak bu kadar.
    Zaten garantiliyse kafana takma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Amcam şuan Erzurumda zaten ben telefonu İstanbuldaki bir mağazadan alacaktım. O da pasaportla kayıt yapacaktı fakat geleli 2 aya yakın olduğu için bu şansımı kaybettim. İnternetten bu hakkını satanlara da güvenmiyorum. Sanırım en iyisi ikinci el almak :(
  • bence de 2.el alın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.