Şimdi Ara

Yurt dışı telefonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9-11k arası bütçem var 2. el cihaz bakıyorum iphone 11 düşündüm yaşadığım şehirdeki telefoncular 128 ine 16500 fiyat çektiği için lanet edip dükkandan çıktım aklımda 3 ana model var iphone 11 samsung galaxy note 20 ultra huawei mate 40 pro tabiki benim bütçeme göre bu modellerin türkiye cihazları yok o yüzden bilen arkadaşların beni bu cihazların kayıt olayları konusunda aydınlatmasını rica edeceğim özellikle huawei ve samsungda xiaomi gibi bi imei atma olayı var mıdır 2. olarak da gözümü karartıp 8500 civarına yurt dışı 12 alıp pasaport kaydı yaptırmak geçti aklımdan daha önceden herhangi bir şekilde pasaport kaydı yaptırmış arkadaşlar da bilgilendirirse çok sevinirim sizin önerileriniz nelerdir? teşekkürler

• kayıt yaptırmak için pasaport sahibinin son 6 ay içinde (diye biliyorum) yurt dışında olması lazım onun haricinde kayıtı kim yaparsa ilk 3 yıl boyunca telefona başkasının adına kayıtlı sım kart takamazsın ama bence yurt dışı alırsan daha ucuza geliyor (romanyada yaşıyorum buranın fiyatlarıyla türkiyenin arasında dağlar kadar fark var)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt Dışı İphone
    2 yıl önce açıldı
    Çin yurt dışı telsiz
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.