Şimdi Ara

Yurt dışı kaliteli ünilerde yüksek lisans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar konu gayet açık harvard MIT gibi inanılmaz sağlam ünilerde yüksek lisans için maddi kısım harici ne tarz çalışmalar gerekiyor. Ve buraya referans verebilecek kitle türkiyede bulunuyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bilimsel makale yayınlamak, labda çalışmak, sağlam hocalardan referans mektubu almak, iyi ingilizceye sahip olmak, 4 e yakın ortalamaya sahip olmak. Tanıdığım arkadaş amerikada bir üniye gitti bunları yaparak, direk doktoraya başladı bir hocanın yanında maaşlı çalışan olarak. Doktara bitene kadar maaş alacak. Yüksek lisans için akademi kasmak gerekiyor.

• O üniversitelere gidecek birisi bence bunu sormaz diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.9+ ortalama

saygın hocalarla birlikte yapılmış research + onların referans mektubu

yüksek toefl gre skoru

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt
    Bilimsel makale yayınlama kısmı nasıl olacak ki sonuç olarak yeni mezun olmuş oluyorsun PhD falan yapıyor olsa hadi neyse de

• Hocam bilkentte bu yurt dışı olayları baya iyi o yüzden tebrik edeceğim kısım o research derken hocayla 1e1 proje mi yapıyorlar?

• Cibiggi kullanıcısına yanıt

işte hocaların yanında çalışacaksın labda ya da teoride makale basacaksın onlarla birlikte çalışarak. Ama benim arkadaş çok çok nadir bir durumu 10. sınıfta karar vermişti bu yola. Lisans bittiğinde 2 tane bilimsel makalesi vardı. Hocası da bilimsel CV olarak tanrı seviyesindeydi celal şengör ile yarışır.

diyelim bilkent ee hocasının bir araştırması veya projesi var, asistan olarak kendine öğrenci seçiyor birlikte research falan yapıyorlar.

abd isviçre harici bana yurt dışı mantıksız gelmeye başladı. Kazançlar çok iyi değil.

• idontremember İ kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam geçen bizim enişte de dedi siz dediğinizde bunu girdim baktım harvard kendi sitesinde yazmış adamlar "We wouldn't accept someone who asks on a forum how to get into Harvard." yapacak bir şey SS deneriz

• ETH Zurich elbet bir gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 6 Eylül 2024; 22:1:57 >
  • tkexpert T kullanıcısına yanıt

• Hocam evet abd zaten accept rate yok denecek kadar az zaten avrupaya ise türkiyede düzgün bir şirkette olursan çok da gerek kalmıyor. Ama isviçreyi çok bilmiyorum bu asistan olarak seçtiği öğrenciler genelde kaçıncı sınıf oluyor böyle bir sınır var mı? 1. Sınıf olsa bile girebiliyorlar mı

onun hakkında bilgim yok. TKR hocama danışmak lazım kendisi bildiğim kadarı ile lisansta top hocaların asistanlığını yapmıştı.

H indexi iyi olan hocalarla mı research yapmak gerekiyor. Mesela bizim bölümde CERN'e referans yazan bir hoca biliyorum bu mantıklı mı?

• TKR hocama nasıl ulaşabiliriz nicki direkt TKR mi?

CERNe gidip oralarda çalışmalar yapıyorsa çok mantıklı olur. 2-3 sağlam hocadan alsan yeter

Yurt dışında çalışma yapan bir hoca CERNe gitti mi bilmiyorum ama yazdığı referans olduğu bir kişi CERNe girdi başka biri ABDye gitti

• Teşekkürler hocam

• Bolumden bolume değişir de mühendislik diye varsayıyorum

Cok para

Cok ortalama (3.8 kusur daha makbuldur)

Cok iyi sop

Iyi referanslar

Research experience guzel plus

Acikcasi etrafimda kimse mit ee mastera senelik 60k usd vereyim uzerine senelik 40k yasam masrafim çıksın odeyeyim gibi bi dusuncede olmadigi icin cok fazla ornek yok cevremde

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.