Şimdi Ara

Yurt dışı koptu mu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
0
Favori
11.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    lanet olsun böyle hizmete de, tekel konumundaki kuruluşa da.
    adam gibi cevap bile vermiyorlar arayınca.
    biri diyor hiç problem yok
    öteki sıkıştırınca problem var çalışıyoroz ama ne zaman düzelir bilemiyoruz diyor.

sonunda alıcam bir bidon benzin......................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusb -- 2 Şubat 2010; 14:38:24 >
  • 1024 Bağlantıya sahibim. İzmir'de bölge bölge sorun var heralde zira bende çıkan sonuçlar frankfurt üzerinden yapılmış sonuçlar yurt içi 87 kb ile bağlanıyom ama gerçekten normal değil hızlar.

Yurt dışı koptu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırtınam.. -- 2 Şubat 2010; 15:26:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM

1024 Bağlantıya sahibim. İzmir'de bölge bölge sorun var heralde zira bende çıkan sonuçlar frankurt üzerinden yapılmış sonuçlar yurt içi 87 kb ile bağlanıyom ama gerçekten normal değil hızlar.

Yurt dışı koptu mu

Daha ne olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

1024 Bağlantıya sahibim. İzmir'de bölge bölge sorun var heralde zira bende çıkan sonuçlar frankurt üzerinden yapılmış sonuçlar yurt içi 87 kb ile bağlanıyom ama gerçekten normal değil hızlar.

Yurt dışı koptu mu

Daha ne olsun.

Diğer sonuçlara göre iyi bir sonuç ama 1 megabit bağlantıya göre çıkan sonuç tatmin edici değl.. Kısa zamanda düzelir inşallah.

• Bu nedir ya

8 mbit in haline bak

Yurt dışı koptu mu

Yurt dışı koptu mu

• Bende izmir'deyim
    Yurt dışını geçtim yurt içi bile feci durumda.
    TTNETin kendi speedtestinde bile sehir ici 54KB hız verdi :) 800 kusur verecegine. (hattım 8mb limitsiz)

İzmirde yaşayan ve sorunu olan arkadaşlar hangi semtlerde oturuyo?
    Ben Alsancak.
    Acaba bu bölgedemi sorun var.
  • Oley.
    Arıza Kayıt açtılar.
    Her zamanki gibi 2 saat sonra aradığımda, santral değerleriniz normal dedi diycek.
    Telefonumu aldılar, ve her zamanki gibi 1 kere bile aramıycaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

Bende izmir'deyim
    TTNETin kendi speedtestinde bile sehir ici 54KB hız verdi :) 800 kusur verecegine. (hattım 8mb limitsiz)

Ben Alsancak.

Ben Buca'da oturuyorum yurt içi testler'de hızım 87 kb çıkıyor fakat idm tarzı programlar ile tek link 800 mb lık dosya indirirken hız 120'yi buluyo. Yurt dışı 0,70 çıktı teste. 1024 Bağlantı sahibiyim.
  • quote:

quote:

Bende izmir'deyim

Ben Alsancak.

Ben Buca'da oturuyorum yurt içi testler'de hızım 87 kb çıkıyor fakat idm tarzı programlar ile tek link 800 mb lık dosya indirirken hız 120'yi buluyo. Yurt dışı 0,70 çıktı teste. 1024 Bağlantı sahibiyim.

Anladım. Bana sanki sırf İzmir'i etkiliyo gibi geliyo. Nişanlım Güzelyalıda ve onunda interneti çok yavaş.
    Allah sabır versin.
    Artık can sıktı. Sıkmayada devam edicek.
    Bu ülke IPTVyi kaldıramaz.
    Bide ligi bunlar alıcaktı güya :)

Düşünsenize FB-GS maçı var ve internet bu durumda.

• quote:

Oley.
    Arıza Kayıt açtılar.
    Her zamanki gibi 2 saat sonra aradığımda, santral değerleriniz normal dedi diycek.

Günahlarını aldım.
    Walla 15 dakika sonra aradılar.
    Genel arıza varmış ve yarına kadar düzelcekmiş.
    Hem aramalarına şaşırdığımdan, hemde başka bi işle uğraştığımdan soramadım İzmir genelimi yoksa Türkiye genelimi diye.
  • Speedtest ve Ping test 5 dakikadır açılacak sözde
    İzmir Çiğli'de oturuyorum.
  • Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi It's My Life -- 2 Şubat 2010; 16:00:19 >
  • quote:

Bende izmir'deyim

Ben Alsancak.

İZMİR Bostanlı

speedtest.net açılmıyor bile.
    ttnetin kendi hız testinde de uploadda takılıp kalıyor, sonuç vermiyor.

quote:

Oley.
    Arıza Kayıt açtılar.

beni de biraz önce aradılar.
    önce opendns olan dnslerimi telekomun kendi dnsleriyle değiştirmemi istediler tam o sırada (güya) yeni bir bilgi geçti ellerine ve sorunun genel olduğu, telekomun dnsleriyle de çözülemeyeceğini, ama sorunun bugün içerisinde tamamen çözüleceğini söyledier.

bunları çok duyduk, 1-2 ay sürdüğü oldu sorunların.
    ama en azından sorunu kabullenmeleri, çalışma yapıldığını söylemeleri bile 2 saat önce aradığımda aldığım hiç bir sorun yok lafından iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusb -- 2 Şubat 2010; 16:16:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siriusb

quote:

Bende izmir'deyim

Ben Alsancak.

karşıyaka

speedtest.net açılmıyor bile.
    ttnetin kendi hız testinde de uploadda takılıp kalıyor, sonuç vermiyor.

quote:

Oley.
    Arıza Kayıt açtılar.

beni de biraz önce aradılar.
    önce opendns olan dnslerimi telekomun kendi dnsleriyle değiştirmemi istediler tam o sırada (güya) yeni bir bilgi geçti ellerine ve sorunun genel olduğu, telekomun dnsleriyle de çözülemeyeceğini, ama sorunun bugün içerisinde tamamen çözüleceğini söyledier.

bunları çok duyduk, 1-2 ay sürdüğü oldu sorunların.
    ama en azından sorunu kabullenmeleri, çalışma yapıldığını söylemeleri bile 2 saat önce aradığımda aldığım hiç bir sorun yok lafından iyidir.

Neyse artık malesef yapıcak bişey yok. Umarım sorun kısa zamanda düzelir. Yağmurlu hava çıkmıyım evde dizi izliyim diyodum, bari sinemaya gidip Mel gibson'ın filmini izliyim.
    Maçta yok bugün.

• Aldıkları parayı haketmiyorlar. Ben online oyunlara giremeyeceksem ne anladım bu netten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih86

Aldıkları parayı haketmiyorlar. Ben online oyunlara giremeyeceksem ne anladım bu netten.

çok haklısın.
    benim de internet hizmeti almamdaki en önemli sebep o.

allahtan donanım.haber forumu var da buradan sorunun boyutunu, genel mi yoksa sadece bize ait mi olduğunu öğrenip paylaşabiliyoruz.

ttnet müşterisini resmen salak yerine koyuyor. hatalarını arızalarını paylaşmayı bile reddediyor hatta ''sorun yok'' diyecek kadar da insanlıktan nasibini almamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusb -- 2 Şubat 2010; 16:15:24 >
  • Bölgesel olarak bariz problemli olan bir bölgedeki müşterilerine problem yok diyebilmek hangi mantıkla açıklanabilir? İnsanında terbiyelisi var terbiyesizi var şirketlerinde terbiyeli olanları ve terbiyesiz olanları var. Türk telekomu hangi kategoride değerlendireceğiniz sizin kendi insiyatifinize kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pomakk -- 2 Şubat 2010; 16:33:48 >
  •  Yurt dışı koptu mu

download ile upload hızlarını eşitlemeye çalışıyorlar herhalde

??

• artık speedtest.net'i açamaz oldum.
    şu forumu bile açmam 1-2 dakika sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brownness

Yurt dışı koptu mu

download ile upload hızlarını eşitlemeye çalışıyorlar herhalde

??

Niye taaa amerikalara gidiyorsunuzki :) Yunanistan karşımızda!

4 mbps bağlantı ile yer karşıyaka - izmir

Yurt dışı koptu mu

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.