Şimdi Ara

Yurt dışı koptu mu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
0
Favori
11.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende youtube açılıyor ama google'da sorun var.
  • Kimi siteler iyiyken kimine de bağlantı dahi çok zor sağlanıyor. Şahsen uydunet kullanıyorum ama yurtdışı çıkışları dahil çoğu altyapı TT'ye bağlı olduğu için şu anda feci sorun yaşıyorum. WoW'da şu anda 2800 MS ile oynuyorum düşünün. (Normali 120 civarında) Daha ne diyeyim. Dünkünden bile beter durumda şu anda net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

Bende youtube açılıyor ama google'da sorun var.

Youtube'ın Ip adresi değişmiş sanırım."Youtube'a giremiyorum" diye açılan konunun içinde var Ip adresleri.Host dosyasını değiştirmedim ama pinglendiğine göre değiştirilince girecektir büyük ihtimal
  •  Yurt dışı koptu mu

olacak olacak ha gayret
  •  Yurt dışı koptu mu

Yurtiçi gayet iyi durumda şimdilik

Almanya pingi İngiltere'ye kıyasla daha kötü.
     Yurt dışı koptu mu

İngiltere
     Yurt dışı koptu mu

4-5 gün olmayacağım,döndüğümde sorunların bitmiş olmasını diliyorum

• arkadaşlar rapidden dosya çekebiliyormusunuz iyi yada kötü ben 4 -5 gündür hiç bi şey indiremiyorum bununlamı alakalı acaba premium acc var bide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cradl3
    arkadaşlar rapidden dosya çekebiliyormusunuz iyi yada kötü ben 4 -5 gündür hiç bi şey indiremiyorum bununlamı alakalı acaba premium acc var bide.

bugün 5 tane ayrı dosya çektim maksimum gördüğüm hız 100kb oldu. Dün çektiğimde ise bi ara 250 yi gördümdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RexWolker

quote:

Orijinalden alıntı: Cradl3
    arkadaşlar rapidden dosya çekebiliyormusunuz iyi yada kötü ben 4 -5 gündür hiç bi şey indiremiyorum bununlamı alakalı acaba premium acc var bide.

bugün 5 tane ayrı dosya çektim maksimum gördüğüm hız 100kb oldu. Dün çektiğimde ise bi ara 250 yi gördümdü.

dün ve bugün çok dengesiz hız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeD By l HuNTeR

quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

Bende youtube açılıyor ama google'da sorun var.

Youtube'ın Ip adresi değişmiş sanırım."Youtube'a giremiyorum" diye açılan konunun içinde var Ip adresleri.Host dosyasını değiştirmedim ama pinglendiğine göre değiştirilince girecektir büyük ihtimal

Yotube jacker türev prgları kaldırdıktan sonra
    Opendns adresini girmek yeterli Bugün benim başımada geldi...
  • Şuan Frankfurt serverına 232 ping gönderiyor
  • bursadayım rapidshareden indirdiğim dosyaların büyük çoğunluğu bozuk iniyor. Siteler zor açılıyor.
  • Rapid.share premium ile hıza bakın
    8mbit normalde ortalama 800 kb ile indiriodum.

Bizi böyle internet kullanmak zorunda bırakanlara

Yurt dışı koptu mu
  • Sömestre bitinceye kadar dayanacaksınız az kaldı. Türk telekom şu anda yurtiçi internet trafiğini kaldıramıyor değil yurtdışını kaldırsın.
  • Dün akşam saat 11:00 civarı bir dosya indiriyim dedim (yurtdışı server) , 30 KB/s la filan indirdi maksimum, bugün sizde değişen bişey var mı?
  •  Yurt dışı koptu mu

2mbit sınırsız internetin sonucu
  • Yurt içi ve dışı pingler'de sorunmu var?

Yurt dışı koptu mu

Yurt dışı koptu mu
  • şu an gayet güzel dün geceden beri rapidle 1,10-1,20 mb aralığında dosya çekiyorum idm ile 8mbit limitsiz. Ankara çayyolu.
  • 3-4 gündür rapidden dosya indiriyorum rezalet bir hızla indiryor sizdede durum aynımı.

rapid premium üyeliğim var.

tarifem 8mbit limitsiz 99 tl bu parayı boşunamı veriyoruz şimdi...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.