Bildirim
Yurt dışı koptu mu
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kesin bir sorun var ..5 dakka once burda da basladi yavaslik
mersin -
Sanırım koptu evet.
Durum bendede aynı.
Kahramanmaraş/Merkez -
Bu da test sonuçları
-
quote:
Orijinalden alıntı: sugasa
kesin bir sorun var ..5 dakka once burda da basladi yavaslik
mersin
Evet Mersin de yurtdışı çıkışlarında çok büyük bir yavaşlık var. -
Aynen Çanakkale felç ! -
Bende de 45 dk dır var konu açacaktım ama emin olamadım 840 kbps ile indirirken rapidten 70-100 kbps ye düştü.
Of offff
Edit: Evet Çanakkale Felç :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaDoW_17 -- 14 Eylül 2009; 14:37:52 > -
Allah bin belasını versin bunların wowda tam ayarladık partiyi benim yüzümden yalan olduk herifler de iyi sövüyodur şimdi allah kahretsin böyle işi ya -
Yine balıklar kemirmiştir kabloları. -
İstanbul / Şirinevler zor giriyorum nete.Dns yi otomatik yaptım hızlandı ama windows live messenger 2009 yüklenmiyor :S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ntativ3 -- 14 Eylül 2009; 14:48:06 > -
Konya'da Felç. Uzun Zamandır İşten Güçten Fırsat Bulup Warhammer Online Oynayamıyordum, Bugün Nihayet Vakit Ayırdım Oynayayım Dedim, Ttnet Geldi İçine Etti.. -
8 mbit..
Net hızlı ama download bitik.. -
ewet koptu gitti. -
Bolu'da da aynı
http://home.netone.com.tr/sonuc.asp?ticketid=624663#tick
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erh_tun -- 14 Eylül 2009; 15:03:39 > -
aynen ıstanbul net cok yavas -
Ankara'da beter durumda, bıktım bu dertten. Haftada bir böyle olmaya başladı ya. -
yabancı bir sitede 5 dakikadır açık olan video ancak 22 sn yüklenebilmiş.
teşekkürler ttnet. son kuruşuna kadar hizmet verebildiğin için. -
8 mbps
Ataköy/Istanbul
Pingler fena degil ama testler çok kötü...
ping topsmart.com.tr 178 ms arızadan öncede 178 ms alıyordum şimdide.
Nedeni : n1-Gayrettepe-Pop 14.09.2009 14:52
Türk Telekom tarafından yapılan bilgilendirmeye göre yurtdışı kaynaklı transmisyon arızaları nedeniyle yurtdışına olan erişimlerde paket kaybı ve gecikme yaşanması olasıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcDestek -- 14 Eylül 2009; 15:16:48 > -
Benim net düzeldi gibi biraz -
Tekirdağ çok yavaş.
Benzer içerikler
- tarife değişikliği ne zaman yapılmalı
- ttnet kullanıcı adı şifre öğrenme
- türk telekom wan bağlantısı kesildi
- 50 mbps internet hızı nasıl
- 444 0 375 sürekli arıyor
- kapanan hat nasıl açılır
- en hızlı internet
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- internetim çok yavaş
- zyxel modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X