Şimdi Ara

Yurt dışı koptu mu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
0
Favori
11.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • speedtestden yurtdışına nasıl bakıosunuz?
  • 45 dakilalık naruto bölümü izliyecektim 1 saati geçti hala 45 dk yi yüklüyor
  • hiç bişeyin düzeldiği yok

4Mbit

Yurt dışı koptu mu

istanbul / avcılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excoder -- 14 Eylül 2009; 20:15:18 >
  • ya benim t***t hızım 20 k dün 600 k ile indiriyordum acaba 15 gbyi geçtim diyemi oldu dedim speedtesten test yaptım 6.5 mbit çıktı bendemi bi anormallik var sizde nası 0.6 filan çıkıo?
  •  Yurt dışı koptu mu

Bende yurt dışı böyle görünüyor fakat iş indirmeye gelince yine hız yerlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

ya benim t***t hızım 20 k dün 600 k ile indiriyordum acaba 15 gbyi geçtim diyemi oldu dedim speedtesten test yaptım 6.5 mbit çıktı bendemi bi anormallik var sizde nası 0.6 filan çıkıo?

yurt içi test yapıyo olmayasın?
  • Kendimi LAGG diye bağırmaktan alıkoyamıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: excoder

quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

ya benim t***t hızım 20 k dün 600 k ile indiriyordum acaba 15 gbyi geçtim diyemi oldu dedim speedtesten test yaptım 6.5 mbit çıktı bendemi bi anormallik var sizde nası 0.6 filan çıkıo?

yurt içi test yapıyo olmayasın?

direk begin test diyorum işte site açılır açılmaz yurtdışı nası yapcaz?
  • düzeldi biraz sanırım şu sıralar
  • ahanda düzeldi t*****t çıktı 200 lere

not:t*****t açık şeklini yazsak forumda uyarı yermiiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi companjera -- 14 Eylül 2009; 20:38:31 >
  •  Yurt dışı koptu mu

upload kötü ama download fena değil
  • duzeldi...
  •  Yurt dışı koptu mu

düzeldi herhalde
  • Evet sanırım düzeldi, biraz önce internet gitti geldi şuan indirme hızım normale döndü. Bakalım ne kadar dayanacak.
  • yine göçtü benimki
  • valla öğlen 14.50 civarından beri 600kb/sn olan t*****t hızım, o zamandan beri 90-100kb/sn civarında ve hiç yukarı çıkmıyor....
    öğlene göre sayfa açılma sürelerinde bir miktar düzelme var ama o da çok çok iyi değil...bakalım bekliyoruz....
  • bir saat önce herşey güllük gülistanlıktı, şimdi 4 mbit uydunet 30k ile dl yapıyor. steam bağlanmıyor bile.
  • Bugün en fazla 20kb ile download yapabiliyorum.Her hafta olmaya başladı artık bu yavaşlamalar...Bulamıyorlar mı buna bir çözüm?
  • Şu an 60-70 arası download yapıyorum Rapid'den
  • çanakkale'sorun yok rapidten 750-800 dl yapıyorum.
    fakat speedtes.net te durum böyle
     Yurt dışı koptu mu
    bununla alakası olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.