Şimdi Ara

Yurt dışı koptu mu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
0
Favori
11.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş yurtdısından geldi ve cinnet gecirip memleketine döndü
  • ankaradayım durum aynı ttnet şu ramazan ayında allah belanı versin başka bişey demiyorum
  • DÜZELMEDİ, YURTDIŞI SİTELER AÇILMIYOR!!!!!!!!!!
  • Yine gitti. Bu defa kopma var, tansmisyon filan değil. opendns'e ve diğer bir çok yurt dışı siteye bağlanamıyoruz.
  • SKYPE HARİCİ HİÇ BİŞİ BAĞLANMADI..
  • yurtiçi

Yurt dışı koptu mu

yurtdışı

Yurt dışı koptu mu

daha ne kadar sürcek bu işkence ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi companjera -- 15 Eylül 2009; 22:05:47 >

• ÇOK YAŞA ESKİŞEHİR , mesafelere dikkat

Yurt dışı koptu mu

Yurt dışı koptu mu

Yurt dışı koptu mu

Yurt dışı koptu mu

ve klasik bursa

Yurt dışı koptu mu

• harbi işkence yaa 800mb lık şeyi sabahtan beri indiriyom 1 saat sonra fln anca bite ek kafayı yiyecem güya 8mb internete geçtik 50kb hızı geçerse sevincem haram olsun bu verdiğimiz paralar yaa
     Yurt dışı koptu mu

Yurt dışı koptu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan91 -- 15 Eylül 2009; 23:16:52 >

• Ne bu ya, 2 günde bir böyle dert çekilir mi ?İnsanı çileden çıkarıyorlar.
  • arkadaşlar bunda anlamayacak ne var?
    ttnet 8mbit cilerin hızını tek tek düşürmeyle baş edemedi. alt yapısı kaldırmayınca çözümü bütün kullanıcıların hızını düşürmekte buldu. ttnet çok yaşa. senin an..............
    s2k ttnet
  • bugün öğlenden bu yana oldukça düzeldi, umarım sizin de düzelir... şu sıralar t*****t'de 800kb/sn hızla dl ediyorum...
    dediğim gibi umarım hepinizin en yakın zamanda düzelir...

yer: istanbul/fatih
  • ben 2 gündür bloggera ulaşmakta acayip zorlanıyorum. başka sitelerde pek bir problem yok. var mı aynı sıkıntıyı yaşayan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iluvatar35 -- 16 Eylül 2009; 0:56:23 >
  • 2-3 gündür yurt dışı tabanlı sitelere erişmekte ve o sitelerden bişeyler indirmekte çok büyük sorun yaşıyorum. Düzelmesi gerek artık yoksa bir de benden ah alıcaklar!
  • bu akşam 1 den sonra yavaşlama olayı 3 haftadır var Allah sonumuzu hayıreylesin
  • http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
    arkadşlar şu adresren herhangi bi sürücü indirirmisiniz. normalde bağlantı hızınızda inmesi gerkir böyle bir sunucudan ama 20 yi geçmiyor
  • Bir şey sorucam kablodan dolayımı bu yoksa ben 8mbite kadar olan paketi kullanıyorum hızımı mı düşüürdüler?

yurtiçi

Yurt dışı koptu mu

yurtdışı

Yurt dışı koptu mu

• 8 mbit le alakası yok olayın normallerde bittik yurtdışı yok Sakarya !!!

Saçmalığı ne zaman düzeltmeyi düşünüyorlar acaba ???
  • tam da rus karının telefonunu alıyordum.
  • Arkadaşlar nedir bu ttnetin rezilliğ. abartısız dakikada bir adsl ışığı kapanıo modem açılana kadar internet bi daha gidiyo. TTnet için çok güzel kafalı girmeli bi kampnya vardı da durduk yerde ban yemeyelim, TTnet gibi adi hizmet veren bir firmaya deymez. Tekel oluna böle oluo işte. Şu süperonline fiber bi gelsin varya TTneti modemini de parasını da geri vermicem. Haram olsun yediğiniz para. sözde 8mbit internetimiz var 6 mbit download hızını zor görüyoruz arkadaş. Neymiş telefon kabloları 8mbit neti taşımıomuş. O zman koyma dengesiz. Hizmet kalitesi adına telefon konuşmalarını kayda alacağına önce müşterinin ahını kayda al. Tabi kar ederse. Mübarek gece zorla küfrettirecekler kendilerine. Müşteri hizmetleri de yanıt vermio arkadaş.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.