Şimdi Ara

Yurt dışı koptu mu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
0
Favori
11.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kabloları yine balıklar yedi anlşılan net komada ist eyüp
    http://www.pingtest.net/result/9343029.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emo5313 -- 1 Şubat 2010; 0:10:47 >
  • arkadaşlar bende mi sorun var ya daha yeni format attım döndüm birde ne göreyim 1686 ms ile hız testi yaptırabildim :S
  • bir kaç saattir yurt dışı hızım 800 den 300'e düşmüş durumda. Sayfa açılması da çok yavaşladı.

İstanbul/Çekmeköy
  • Beyler rapid premium olmasına rağmen 10 kb ile indiriyorum, öğlenden beri böyle
  • İstanbul kartal 4 ayrı yerden down var max hız 20 kb. Konu hortlatılmış ama iyi olmuş yeni başlık açacaktım bende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Beyler rapid premium olmasına rağmen 10 kb ile indiriyorum, öğlenden beri böyle

aynı durumdayım(Kadıköy)

hız saat 15.00 te 100kb/s, 16.00 da 70 kb/s, 17.00 de 30 kb/s, şu an 3-4 kb/s.
  • net yerlerde sürünüyo
  • Evet hem ping hem hız rezil şu anda.
  • Evet, net çok kötü gerçekten. (ist / halkalı)
  • 50kb ile ancak indirme yapabiliyorum.Videolar yüklenmiyor bile..
  • yetti artık be bu ne rezalet millet 400 mbitlere geçti biz 1mbiti kullanamaz olduk saniyede 7 kb bu ne demek ya
  • TTNET çıkışlarında problem varmış:http://home.netone.com.tr/sonuc.asp?ticketid=716101
  • Ya kaspersky yi sildim :D yeni kurmuştum meğersem çıkışlar da problem varmış hay allah :D
  • Net çok kötü cidden, benden başka bağlantısı kopan var mı?
  • durum felaket ötesi.
    müşteri hizmetleri başta sorun yok filan dedi sonra sallama kardeşim biliyorum 2 gündür routerlarınızda arıza var. sorun ne zaman çözülecek diye soruyorum dedim, başladı hemen eh işte ufak bir problem var, tüm türkiye çapında. ne zaman biter birşey söyleyemem filan.
    ödediğim paraya karşı aldığım hizmet ve MH'deki çapsızlar yüzünden kafayı yememek mümkün değil.
  • Kısmi düzelme var 20:50

Tekrar vasat 20:57

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcDestek -- 30 Ocak 2010; 20:56:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanderian

Ya kaspersky yi sildim :D yeni kurmuştum meğersem çıkışlar da problem varmış hay allah :D

Kasp. çıkış yapabilirdim örneğin indirmeler sırasında ben öyle yapıoum...
  • TT net için yazdığım mesajı rahatsız edici bulupta silen sayın yönetici, Sizin bu her sayfa gecişinde karşıma çıkan sıkıcı reklamlarınızda benim için
    son derece rahatsız edici neden bu konuda da bir şeyler yapmıyorsun çok merak ediyorum.
    O kadar insanın tepkisi var ama hala bildiğinizi okuyorsunuz bumudur sizin üyenize duyduğunuz saygı?
    Eminim bu mesajda sizin için rahatsız edicidir buyur sil görevine aşık arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 30 Ocak 2010; 21:08:26 >
  • J downloader rekor indirme yapıyor 5 kb 6dan beri düzelme 0.
  • Kabloda da aynı sorun var bağlantım 10Mbit ama 1Mbit bile vermiyor yurtdışına ping attığımda ,yurt içinde sorun yok....
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.