Şimdi Ara

Yurt dışı koptu mu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
0
Favori
11.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alışın artık. 1-2 ayda bir böyle yoklar gider sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzgun091 -- 30 Ocak 2010; 21:20:51 >
  • 8mb adsl sınırsızın hali:

Yurt dışı koptu mu

TTnet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusb -- 30 Ocak 2010; 21:24:41 >

• Bende de 8 mbit var rapid 50 ile indiriyor Sakarya/hendek teyim
  • kar suLarı erimeye başLadı sanırım bahara kadar geLmez daha net..8k bağLantıyLa maksimum 120kb görüyorum..teLekom en kötü şartLarda biLe kuLLanıcısına 1024 hızında hizmet veriyor (!)..teLekom iisin..
  • İzmir-Karşıyaka durum berbat....
  • Bu yurt içi yurdu dışı kavramı ne anlama geliyo bilmiyom ama 1 megabitlik bağlantım 48 kb lerde dolanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM

Bu yurt içi yurdu dışı kavramı ne anlama geliyo bilmiyom ama 1 megabitlik bağlantım 48 kb lerde dolanıyor.

Basit fiber optik kablolar ile yurtdışına bağlıyız. Bazen bu kablolarda çeşitli sebeplerle hasar meydana gelebilir.

Bu yüzden bu kablolar görevlerini yapamaz, yurtdışı internet çıkışı düşer...
  • İlginç bir durum fakat sabahtan beri indirme yapıyor pc. 2 Mbit i tam olarak kullanamasamda ortalama 170-180 kb ile sorun yok görünüyor Gaziantepte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM

Bu yurt içi yurdu dışı kavramı ne anlama geliyo bilmiyom ama 1 megabitlik bağlantım 48 kb lerde dolanıyor.

Basit fiber optik kablolar ile yurtdışına bağlıyız. Bazen bu kablolarda çeşitli sebeplerle hasar meydana gelebilir.

Bu yüzden bu kablolar görevlerini yapamaz, yurtdışı internet çıkışı düşer...

Cevap için teşekkür ederim.. Desene 8 megabit hafta içi bana bağlandığında eğer sorun çözülmemiş olursa hız gene 30-40 kb lerde sürüncek. Çünki şuan sayfalara zor giriyorum down yaparkende bazen 30 kb oluyo 1 megabit lik internetim bazende 120 kb lere çıkıyo.. İzmir / Buca.

• Bir müddet "com" uzantılı sitelerden uzak durup "com.tr" uzantılı sitelere takılmaya devam edelim
  • 8mbit hatla 20 kb indirio saniyede. şaka gibi
  • ttnet
    Eveeeeeeeeeeeeeet !
  • torrentle full hızda geliyor dosya ama online oyun oynanmıyor..

daha önceden 70 civarı ping olan oyunda 180-200 arası ping var
  • Ufak ufak düzelmeler başlamış. Roma ile yaptığın hız testinde 2.50 mbps'yi gördüm
  • Arkadaşlar şuan itibariyle TTNet ile uçuyorum. Hızım 0.03-0.04 arasında değişiyor.Upload hiç bu kadar hızlı görmedim : 0.00. mp3 iniyor haftaya biter heralde. Yer: İzmir/Karşıyaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrecoB -- 30 Ocak 2010; 23:10:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Arkadaşlar şuan itibariyle TTNet ile uçuyorum. Hızım 0.03-0.04 arasında değişiyor.Upload hiç bu kadar hızlı görmedim : 0.00. mp3 iniyor haftaya biter heralde. Yer: İzmir/Karşıyaka

Artık kb değil byte ile indirmeye başladık

• Sanırım düzeldi...En azından rapid ve youtube da sorun kalmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Arkadaşlar şuan itibariyle TTNet ile uçuyorum. Hızım 0.03-0.04 arasında değişiyor.Upload hiç bu kadar hızlı görmedim : 0.00. mp3 iniyor haftaya biter heralde. Yer: İzmir/Karşıyaka

Artık kb değil byte ile indirmeye başladık

Aynen öyle. 56k devrine döndük.Türkiye geri gidiyor.

• rapid den jdownloader ile indirme yapınca dosya başına 15-20 kb arası değişiyor. ama IDM ile indirince dosya başına 100 kb hızla indirme yapıyor. torrent sa ise sorun yok son sürat indiriyor. acaba jdownloader de bir sorun mu var.
  • istanbul ile (bu arada ben tarifemi 1,5 ay önce 4mb sınırsıza çektim ama düşmedi nedense???);
     Yurt dışı koptu mu

zurich ile
     Yurt dışı koptu mu

roma ile (upoad downloadın 2 katından fazla bunu da mı görecektim )
     Yurt dışı koptu mu

harika yaaa!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirMechanic -- 31 Ocak 2010; 0:27:39 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.