Şimdi Ara

Yurt dışı koptu mu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
0
Favori
11.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alsancak İzmir.
  • yurt disi cikislarinda son 2 gundur ip alma routing probmlemi varmis, sitesinde yaziyor bakiyorlarmis

haftasonu wowun icine ettiler, haftaici pek oynayamiyorum is guc...
  • İnanılmaz Bir ping var devamlı değişiyor benimde 1 mbit baglantım 2 gündür 256 kbit lerde geziniyor böyle bir düşüş daha önce hiç başıma gelmedi , ttneti aradım bakalım ne olacak.
    İzmir / şirinyer
  • mesaj yazanlar arasında İzmirlilerin çok olması ilginç. ben de izmirdenim. acaba sorun özellikle izmir kaynaklı mı? ya da belki en fazla izmirde mi hissediliyor?.
    sorunun özellikle maksimum olduğu dün yaptığım testlerde yurtdışına pinglerim bazen 22 (evet 22 garip ama gerçek) bazen 300, download hızım bazen 6mb, bazen 0,4 mb çıkıyordu ama uploadım çoğunlukla sıfıra yakın çıkıyordu (0,1-0,3).
    biraz önce gene test yaptım sıonuç şu;

Yurt dışı koptu mu

8mb adsl izmir
  • düzeldi galiba yabancı sunucuların cogu düzgün ping veriyor - counter ve tf2de
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

düzeldi galiba yabancı sunucuların cogu düzgün ping veriyor - counter ve tf2de

evet tf2 de uk bağlantılı serverlarda ping düzelmesi var.
  • biraz önce gene sapıtmaya başladı;

Yurt dışı koptu mu

8 mb adsl İzmir
  • dün format attım döndüğümde ne göreyim ping 1686 ms :) yeni başka bir cd ile formatı atmıştım, dedim eyvah cd virüslüymüş :) tekrar format atacaktım az kalsın :) iyiki burası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnSaRD -- 31 Ocak 2010; 12:49:15 >
  • yaw ttnetin kendi hız testi sayfasından test yapabilen var mı? 2 gündür testin upload kısmında takılıp duruyor, sonuç çıkmıyor.

http://speedtest.ttnet.net.tr/

normalde speedtest.net i kullanıyorum ama müşteri hizmetlerini arayınca illa kendi test sayfalarının sonucunu istiyorlar.
  • kayseri'de de durum aynı 8mb hızdaki nettle 60mb'lik bir dosyayı 40dk. indirdim ama sitelere girişte bir problem yok.
  • yer bursa yurtdışı bende de berbat durumda
  • paramızla rezil oluyoruz iyi mi?!!!

avrupa'da olsa millet sokağa dökülür, protesto eder bu durumu.

ama bizde öyle mi?

yoksa hakediyor muyuz bunları acaba?

Yurt dışı koptu mu
     Yurt dışı koptu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusb -- 31 Ocak 2010; 15:44:26 >

•  Yurt dışı koptu mu

çıkışlar tekrar dünki seviyelere çıkmıştır,

Normalde 180-190 ms alınan degerler yukarıdaki şekildedir.

Yurt dışı koptu mu
     Yurt dışı koptu mu
     Yurt dışı koptu mu

testler aDSL2+ 8 mbps ile yapılmıştır IST/212

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcDestek -- 31 Ocak 2010; 15:58:28 >

• 8mb adsl2 izmir

sonuca bak!

Yurt dışı koptu mu

telekoma da, onu araplara satanlara da @!^~)8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusb -- 31 Ocak 2010; 17:22:38 >

• Ben hız testi yapamıyom speedtest'den hata veriyor hız testi yapılan bölümü dünden beri.. Ancak sabah 1 gb tek link dosya indirdim 1 megabit bağlantım 110-120 arasında hızı vardı 1.30 - 2 saate bitti.. Bana normal geldi hız diğer zamanlar bazen 60-70 kb ile indirdiğim oluyordu..

Mekan : İzmir / BUCA.
  • Konuyla ilgili resmi bir açıklama hala yok ? Ne zaman düzelecek belli de değil. Bir bilen varmı acaba ? Ne zaman düzelir ne olur felan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

Konuyla ilgili resmi bir açıklama hala yok ? Ne zaman düzelecek belli de değil. Bir bilen varmı acaba ? Ne zaman düzelir ne olur felan.

Ttnetin insafına kalmış bişey o :( Müşteri hizmetlerini aradığındada sölemiyolar biraz bastırırsan eğer sölüyolar ufak bi arıza var felan diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırtınam.. -- 31 Ocak 2010; 23:04:53 >
  • Ben dh'ye bile zor giriyorum
  • Bu bağlantı aksaklığı herhalde bölge bölge değişiyor. Kimisi iyi kimisi kötü
  • Sorun türk telekomun altyapı yetersizliğinden kaynaklanmaktadır. Normalde ortalama 300 gb olan ortalama bant genişliği kullanımı sömestr tatili nedeniyle 350 - 400 gb'a yükselmekte ve telekomda bu trafiği kaldıramamaktadır.

(** Yurtdışı çıkışlarına bizzat mrtg'den baktım)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.