Şimdi Ara

Yurt dışı koptu mu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
0
Favori
11.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Transmission yani gönderim, ileti, geçiş. Bildiğin kablo kopmuş yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mindtrick -- 14 Eylül 2009; 16:18:40 >
  • ttnet seni varya seni
  • adamlar kendileri yazmış transmiyon kaynaklı diye bakır kablo ahaha
  • Durduk yere o kabloyu koparmayı nasıl başarabiliyorlar acaba
  • Bundan Sonra Bunlar Tranetti

Şimdi de bumu çıktı, transa geçirecem ben onlarıda neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 14 Eylül 2009; 16:32:11 >
  • http://home.netone.com.tr/sonuc.asp?ticketid=561268#tick

624663 n1-Gayrettepe-Pop 14.09.2009 14:52 14.09.2009 14:53 TTNET Yurtdisi Cikislarinda Problem TTNET Yurtdisi Cikislarinda Problem
    623398 n1-Trabzon-Pop 09.09.2009 17:09 10.09.2009 09:26 POPta Calisma Pop ta Calisma
  • Ne büyük umutlarla kalkmıştım oysa. Açmıştım WoW'u, bir yandan da rapidden true blood + hung + entourage 720p lerine hız sınırı koyup abanmıştım. Sigarayı bırakmanın verdiği eksiklikle cips+kola almaya gitmiştim. Bir döndüm, dönüş o dönüş. Yine tüm hayallerimi yıktı bu yavşaklar. Rapid den tek bağlantıda 10 KB anca çekiyorum. WoW desen, YF'ye rağmen 800+ ping.

Ha bu arada mekan Ankara - Uydunet.

Derken... Rapid de tek bağlantıda 248 KB/sn gördüm. 10 sn boyunca bu civarda takıldı. Bunu yazarken bağlantı koptu. Gelmesini bekliyorum... Gelmiyor. Hah geldi. Ortalama 200 le devam ediyor. Benim mekanda durum kısmen düzelmiş gibi sanki. Darısı diğer yerlerdeki arkadaşların başına... Bu arada yine download durdu. 5 sn sonra 200 seviyesiyle yine başladı. Çok ilginç şeyler oluyor valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulamadim -- 14 Eylül 2009; 16:45:22 >

• transmission aktarim demek. Sadece bakir kabloyla sinirlama olmaz. Sonucta gene sicti Telekom. Fiber bakir vs vs demek istedikleri aktarim arızası işte.
  • Tüm Türkiye bunlara düşük bağlantı hızına bu kadar para ödüyoruz aldığımız hizmet en gelişmemiş ülkelerdeki gibi.Gerçekten 3. Dünya ülkesi olma yoluna gidiyoruz.Her şey için teşekkürler.
  • Hayır rastgele bir tane yurt dışı çıkışında problem oluyor, tüm Türkiye göçüyor. Hacı bunun hiç mi yedeği yok ? Yedeği geçtim, tüm yurt dışı çıkışları birbirine aşırı sevgi bağıyla mı bağlı ? Biri kopunca hepsi yas tutuyor sanki. Bu arada benim rapid yine gitti.

Düzeltme : Mesajı yazdıktan sonra yaklaşık 2-3 dakikadır tek bağlantıyla kesintisiz 250 yle çekiyorum. Sanırım benim bağlantı düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulamadim -- 14 Eylül 2009; 16:51:36 >
  • Ne bitmek bilmez sorunmuş bu ya. Geçen ayda vardı aynı sorun.Biraz düzeldi gene başladı.Ya çalışma var diye uyduruk bir bahane dolaşıyor.Bu kadar müşterisi olan biryer nasıl olurda müşterilerini bu kadar mağdur edebilir anlamıyorum.
  • rapidin bazı server ları çok yavaşlamış
    şuan 480-520kb arası download yapıyorım rapidten
  • Evet serverdan servera fark ediyor. Telia Sonera #2 gayet güzel bir hızda çalışıyor. Duyrulur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulamadim -- 14 Eylül 2009; 17:00:52 >
  • Ankara geberiyor sakın gelmeyin.
  • Sakaryada sorun yok
    Acaba smile adsl olmasından mı ? Bu özel servislerin hepsi interneti ttnetten almıyormuydu ?

Yurt dışı koptu mu
  • Yurt içi test yapınca hepimizin normal görünüyor, yurt dışı yaparsanız sorun olup olmadığı daha iyi anlaşılır.
    Benim yurt içi test:
     Yurt dışı koptu mu

Yurt dışı download:
     Yurt dışı koptu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F4EC4307 -- 14 Eylül 2009; 17:34:53 >
  • Geçmiş olsun arkadaşlar.Yalova'da göçmüş durumda, 14 Kb/s ile dosya indiriyor rapidden
  • Durumu normale dönen varmı.İstanbul 'da halen çok yavaş .
    Resmen paramızla eziyet çekiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moo-hyuk

Yurt içi test yapınca hepimizin normal görünüyor, yurt dışı yaparsanız sorun olup olmadığı daha iyi anlaşılır.
    Benim yurt içi test:
     Yurt dışı koptu mu

Yurt dışı download:
     Yurt dışı koptu mu

Evet ya..Bir oyun oynuyayım dedim görevi yapıcam diye imanım gevriyor.Tıklıyorum dakikalar sonra harekete geçiyor karakter.

•  Yurt dışı koptu mu

Yurtiçine bakın hele..

Birde yurtdışına bakın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hıhıhıhıhaha -- 14 Eylül 2009; 17:55:09 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.