Şimdi Ara

Yurt dışı koptu mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
0
Favori
11.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de diyorum bu rapid niye yavaşladı birden bire. Telekomun marifetiymiş yine

Ah adam gibi bir rakip çıksa şunlara
  • Speed Test sayfasını zor açıyorum şu an
  • 2.1 MB'lık bir virüs update dosyasını 5 dakikada ancak çekebildim. Daha kötüleşti.

Yurt dışı koptu mu
  • 6 kb ile indirebiliyorum rapidden.
  • Epey bi yavaşlık var kesin birşeyler olmuştur ama nasıl öğrenebiliriz ne olduğunu o meçhul
  • wowda 3k+ ping oldu saat 2den sonra, öncesinde 150ping vardı maksimum.. online dizi izliyim dedim oda yalan olmuş durumda! single player bişiler oynamak ve beklemek lazım artık.

cidden bravo ama bu telekom nasıl beceriyor insanları sinir etmeyi ve bu işi ustalıkla sürdürmeyi ilginç.
  • Hız testi sonuçları normal görünüyor ancak sitelere girerken odukça yavaş.Messenger'a bile 5 dk da bağlandı.
  • http://home.netone.com.tr/sonuc.asp?ticketid=624663#tick

akşama kadar böyle gider sanırım.
  • Paramızla rezil olmak böyle birşey sanırım. 3G bir toparlansa fiyat olarak birazda biz eziyet çektirsek şu telekoma.
  • DNS leri otomatik yapın beyler ben otomatik yaptım düzeldi
  • tracert e gore avrupa sitelerine ulasmak icin TTnet yurtdisi cikislarini izmir ustunden sagliyor (gayrettepe ustunden izmire yonlendirilmis sonra yurtdisi)

amerika sitelerine ise gayrettepe/istanbul ustunden direk yurtdisina cikis veriyor simdilik.

10 58 ms 57 ms 58 ms static.turktelekom.com.tr [212.156.102.33]
    10 124 ms 123 ms 150 ms static.turktelekom.com.tr [212.156.103.33]

sanirim sorun TTnet kaynakli..pingi yuksek bu serverin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 14 Eylül 2009; 15:48:47 >
  • evet şuan sorun var..
  • Evet Gayrettepe POP da sorun var..

Açıklama : Türk Telekom tarafından yapılan bilgilendirmeye göre yurtdışı kaynaklı transmisyon arızaları nedeniyle yurtdışına olan erişimlerde paket kaybı ve gecikme yaşanması olasıdır.
    Başlama: 14.09.2009 14:52
    POP: n1-Gayrettepe-Pop
  • TRANSMİYON NE DEMEK ?
  • transmisyon, biz salağız bişi bilmiyoruz o yüzden salladık bi kelime demek abi.
  • Her hafta aynı şey bi düzeltmediler şunu ya ne kadar meraklılar berbat bir hizmet sunmaya rapidde 20 kb/s yi geçmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrathfire

transmisyon, biz salağız bişi bilmiyoruz o yüzden salladık bi kelime demek abi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BriannaHOT

TRANSMİYON NE DEMEK ?

Transmisyon sanırım hattaki dalgalanmayla, rezonans katsayısı ile falan alakalı. Ama bu hatlar fiber değil mi? Transmisyon dediğin bakır kabloda olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

quote:

Orijinalden alıntı: BriannaHOT

TRANSMİYON NE DEMEK ?

Transmisyon sanırım hattaki dalgalanmayla, rezonans katsayısı ile falan alakalı. Ama bu hatlar fiber değil mi? Transmisyon dediğin bakır kabloda olur..

telekomun kablosunda herşey olur
  • Türk Telekom bence yurdışında kullanımında artma oldugunda kasıtlı olarak yapiyor bence
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.