Selam arkadaşlar, aranızda hiç Amerikadaki elektronik piyasasını bilen var mı- fiyatları ve burda Turkiyede kullanılabilirliği ?!?!?
Merak ettiğim şu aslında; bir arkadaşım şu an Amerikada ve eger buradan ucuzsa mp3 player aldırtıcam- ki illa ki ucuzdur ama burayla ne kadar fark vardır (bilen varsa sizlerden cevabını merak ettigim sorulardan biri)
Bir de bildigime göre oradaki elektronik araç/gereçler için kullanılan voltaj seviyesi ile bizim ülkemizde uygulanan arasında fark vardır. Ordan aldırtacagım elektronik aracları burada sorunsuzca kullanabilir miyim? (cevabını merak ettigim ikinci soru)
Teşekkürler . . .
kimse bu konuda bişey bilmiyor galiba !!
cogu elektronik 220 voltta da calisir bunun icin cihazin adaptorune bakman gereki 220 volta uygun ise 1-2 ytl ye satilan bir priz cevirici alman gerekir 220 volta uygun degil ise 220 voltu 110 volta dusuren bir adaptor alman gerekir ama dikkat etmen gereken cihazinin kac amper oldugudur, bu da adaptorde yazar bu 110 volta dusuren adaptorler de kolayca bulunabilir fiyatlar 10 ytlden baslar
asagidaki linkler abd'nin en yaygin elektronik market zincirlerine ait, buralardan bakabilirsin
MERHABALAR... şu an japonyadan yazıyorum... bir yıllığına geldiğim bu ülkede sizinde tahmin edebileceğiniz gibi elektronik olayı süper.. fakat bu konuda bizim ülkemizide küçümsememek gerekir... burdaki çoğu şey mevcut... geçen hafta kendime buradan 80gb lık bir I pod aldım henüz tüm özelliklerini keşfedemesemde memnun sayılırım... ama içerisine attığım bazı mp4 filmlerde sorun yaşıyorum.. ama buda film kalitesinden olsa gerek. resim atarkende zorlamıyorum... elle atma ayarında iken bunları okuyamıyor hatası alıyorıum... bu arada ıpodu 42.000 japon yenine aldım yani bizim paramızla 420 ytl yaklaşık olarak... nasıl iyiy bir fiyatmı sizce... sizinde bilginiz olsun... içerisinde tabiki türkçe menüde mevcut.. ama garantisi türkiyede ne kadar eçerli olur bilemiyorum.. selam herkese bu güneişin ilk doğup battığı yerden:)
burda 550 liraya 30gb tını alabiliyoruz gerisini sen hesapla artık walla kardeş oranın kıymetini bul her teknolojik aletten al doldur bavuluna tabi gümrükte sıkıntı yaşanmassa gelince bizi de gör
arkadaslar, fiyatlar konusunda bilgi edindim ama voltaj farkı olayını ogrenemedim. ipod nanoları sordum ne kadar diye- ikinci jenerasyon 4GB ipod nanolar burdakinin yaklasık 180YTL altında br fiyata sahipmiş. Eger voltaj farkı sorunu olup olmadıgını da ogrenebilrsem kendime bir tane istetecegim.
İlgilenen arkadaslara tesekkur ederim . . .
http://www.overseas.sanyo.com/travelers/info.html buraya bakarsan elektronik cihazların voltaj,renk ve hangi fm bandını kullandıklarını dünya genelinde öğrenebilirsin. Zaten nanonun paketinde AC adaptör yok usb den şarj ediyor sorun olmaz, adaptör olsada ucuna çevirici alırsın TR uygun 1.5-2 ytl o sorunda çözülür .rahatça kullanırsın .
eyyyvallahh talipb cok makbule gecti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme