Şimdi Ara

Yurt dışı ürünü 6s alacağım birkaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt dışı ürünü 6s alsam bana 2100 tl civarı bir fiyata patlayacak pasaport kaydı dahil. Sizce alsam sorun yaşar mıyım? Aynı fiyata SE satılıyor Türkiye de ancak sırf ekranı küçük olduğu için almak istemiyorum. Kapanma sorunu olur diye korkuyorum. Birkaç arkadaşım pasaport kayıtlı ürünlerin 1 yıl sonra kapandığını söyledi içime kurt düşürdü. Bir de sim unlock ürün olduğunu nasıl anlarım? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırlarsa sevinirim.

• Arkadaşların seni kandırmış bence 2011 iphone 4 getirmişti şirket almanyadan hala sıkıntısız çalışıyor hemde 5.1.1 de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasaport kaydı geçici var birde normal kayıt var ona dikkat etmen gerekir. O fiyata 6s iyi gibi 1 sene sonra kapanması durumu geçici pasaport kaydı ile olur diye biliyorum yine daha iyi bilen birileri yardımcı olacaktır
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Geçici olduğu belirtilmez mi?
  • Pasaport kaydı ile 2100 lirayı bulması çok iyi. Zaten kaydı yaptıktan sonra 1 yıl garantisi de oluyor. Zamanında keşke hat üzerine değilde yurt dışı alsaydım diyorum. Hem daha ucuza geliyor hem de 1 yıl garantisi var.

• Cihazi etkinleştirdiğin an garantisi başliyor 4 ay gibi süren var 4 ay içerisinde kayit etirmen gerekli ayrica a1688 modelini alman lazim ayrica 2100 16 gb uzer gibi yetmez yani hafizan 64 gb 2400yada 2500 civarinda olmasi gerekir..!bence 300-tl fazla 64 gb alip kafan rahat etsin..!

• Dizzy24 D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım yardımcı olayım. Bende 2 gün önce 64gb i 2100 tl ye aldım. Dikkat etmen gereken A1688 model olması. Ve model numarası örneğin MKQQ2ZD/A ise MKQQ2 64gb gold demek, ZD ise fransa malı demek. Sim kilitsiz almak istiyosan Apple'ın Türkiye sitesinden istediğin telefonu önce seç. Boyutu, rengi, hafızasını seç. Böyle bir yere geleceksin link olarak.http://www.apple.com/tr/shop/buy-iphone/iphone6s?product=MKQQ2TU/A&step=attach# . Sonra bu linkteki model numarasını al (iphone6s?product=MKQQ2TU/A) . MKQQ2TU/A oldu. sen diyelim ingiltereden alacaksın TU'yu silip B yaz. Ne oldu MKQQ2B/A. Bu senin ingiltereden alacağın telefonun unlocked modelinin numarasıdır. Ülke kodları içinde bi link bırakıcam ordan bakarsın hangi ülkeden alcaksan yazarsın Link buhttps://www.theiphonewiki.com/wiki/Model_Regions . Bir de orjinal mi kutusu açılmış mı öğrenmek istiyosan kutuyu açmadan arkada yazan seri numarasını checkcoverage.apple.com sitesinden kontrol edin. Eğer etkinleştirin diyosa açılmamıştır ve orjinaldir. Son olarak kutudaki IMEI telefonun sim tepsisindeki IMEI ve faturadaki IMEI'yi karşılaştırın. Hepsi aynı ise tamamdır. Eğer dediklerimin hepsi oluyorsa telefonunda 1 yıl uluslararası garantili iPhone6s alırsın. Diyelim bozuk çıktı falan Türkiye'de applestore a götürüp ücretsiz değişim veya tamir yaptırabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun.

• Dizzy24 D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım Ukrayna'da yaşıyorum. 6s ler 16gb 1700 64gb 1900 civarlarında. Bir arkadaşıma 2 yıl önce 6 yollatmıştım pasaporta işlettirip. Hala kullanıyor sıkıntısı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berira -- 30 Ağustos 2016; 17:49:49 >
  • Berira B kullanıcısına yanıt
    Kardeş kafan güzelmiş güle güle kullan
    32GB 6S olduğundan Applenin haberi varmı

• Arkadaş ben kafamı güzel kullandığımı düşünüyorum yoksa tıp fakültesi mezunu olamazdım. Karıştırmış olabilir miyim acaba? Peki senden ne haber? Kafan diyorum kullanabiliyor musun?

• Berira B kullanıcısına yanıt
    Hafızım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.