ABS Elekt. immobilizer ESP Alarm sistemi Klima Metalik boya Otomatik klima Hidrolik direksiyon İs partikül filtresi Çeki demiri Isıtmalı koltuk Servis Kitapçığı Elektrikli camlar 6 Vites Merkezi kilit sistemi
Fiyat 11.885,- EUR 20.705,- YTL*
İlk trafiğe çıkış tarihi : Mayıs 2009 Aracın katettiği kilometre : 96000 km Yakıt : Dizel Motor gücü : 105 PS / 77 kW Silindir hacmi :1896 ccm TÜV AU
Yakıt tüketimi: Karma : 4.8 l/100km Şehiriçi : 6.1 l/100km Şehirdışı : 4.0 l/100km CO2 Emisyonu : 127 g/km (Karma)
Aracın özellikleri fiyatı falan her şeyi yazıyo gümrükte vergisi cartı curtu ötv kdv falan hepsi bittiğinde kaç tl ile bu araç Türkiyeye getiririm ??
YARDIIIIIIIIIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLEEER
up up up !
Forumda konusu cok cikti da turkiyeye getirmek icin cok kafa yorarsin hadi kafa yormayi gectim odeyecegin parayla zaten turkiyeden de ayni modelde arac ala bilirsin. Konuyu aratirsan detaylari ogrenirsin ama iki sonuc cikar ya getiremezsin yada getirdigin de fiyat olarak turkiyedekilerden pek farkli olmayacak.
Araba 20 milyar orda burda 2. eli 40 45 50 milyar falan vergisine falan cartına curtu 20 25 milyar mı vercem vay arkadaş adamını öttürüyolar bildiğin
ooooooooof of yine başladık getiremezsin arkadaşım GE-Tİ-RE-MEZ-SİN
hadi ya bende heveslendiydim a3 ümüz olcak diye
quote:
Orijinalden alıntı: alicanaslan1
hadi ya bende heveslendiydim a3 ümüz olcak diye
TR de saçma sapan kahrolası bir vergi sistemi olmasa zaten istediğin a3 e sahip olabilirdin.Yani yurt dışından getirtmene flan gerek kalmazdı.Ancak medyadada bir zamanlar haberleri çıktığı gibi büyük şirketler türlü sahtekarlık ve kurnazlıklarla vergiden çalarak ucuz araç getirebilmekte şuan.Zengine var bize yok.
Bu vergi sistemi yüzünden kelimelerle ifade edemeyecek kadar nefret ediyorum bu devletten.2000 yılından bu yana benzine hemen hemen %800 civarında bir zam yapıldı.Daha bir çok örneği var artık bıktık
şaka gibi para degil gercekten
ooooof offfff nefret ediyorum devletin bizi sömürmesinden !
1-3 sene ikameti orada olmuş adam bulacaksın getirme hakkı olacak 2-doğuş arabayı doğrularken zorluklar çıkarabilir 3-o arabayı disbrütör fiyatından max 2bin lira aşağıya getirebilirsin 4-bunların üzerine bol bol sıkıntı çekeceksin anlayacağın değmez tanıdığın tecrübesiyle sabit
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme