Şimdi Ara

Yurt dışına gitmelimiyim.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu sıralar yurt dışına gitmek için bir başvuru hazırlığındayım gitmek istediğim yere başvurudan önce bi gittim geldim ama aklım karıştı.(ingiltere)

Şimdi türkiyede iyi bir işim fena olmayan bir maddi durumum var fakat mutlu değilim, mesela trafik olsun, insanların hoş görüsü olsun, insanlara yapılan adaletsizlik, evet'ci hayır'cı, x partili y partili, onun adamı bunun dayısı gibi çifte standartlar yüzünden, bu harika ülkede yaşamak artık zor geliyor.

Yani bu kadar şeyin içerisinde hayatımı bir düzene oturtmuşken ankara anlaşması durumu geldi aklıma, acaba gitsem hersey daha mı iyi olur ? burada iyi bir maaşım olmasına rağmen ay sonunu zor getiriyorum, bunun yanında yabancı dilimi de geliştirmek istiyorum.

yani yazdıklarımdan da anlaşılabileceği gibi aklım çorba.. eşimde gitmeyi istemiyor off arkadaşlar kurulu düzeni bırakıp yeni bir hayata gözümü karartıp gitmemmi doğru olur yoksa otur oturduğun yerde kır dizini mi dersiniz...

bana lütfen bir akıl verin ingiltere ye gitmek için (brexit dolayısı ile) son şansım ankara anlaşması gitmek için, sonradan kafamı duvarlara vurmak istemiyorum..

Lütfen benden değerli fikirlerinizi esirgemeyin.. Bana burada kalmak için mantıklı bir sebep veya gitmek için bir sebep söyleyin kafam karma karışık...

• Çocuğun için git bari bu arada ankara anlaşması hakkında bilginiz varsa mesaj atarsanız sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni en çok düşündüren konulardan birisi de çocuk zaten .. Off
  • hocam kurulu düzeni bozmak zordur biliyorum. ama gidersen çocukların gelecekte daha mutlu olabilir.

karar senin. kendi adıma ben de gitmek istiyorum. deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1135B01C2 -- 26 Nisan 2017; 14:28:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gidecekseniz elinizi çabuk tutun çünkü 2 3 seneye anlaşma iptal edilebilir

• Siz nereyi düşünüyorsunuz ? Benim Son anlarda cesaretim kırıldı .. arkama baka baka dönmek istemiyorum.

Gerçi gidip gidemeyeceğim de meçhul ama kağıt üzerinde gider gibiyim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiel

Siz nereyi düşünüyorsunuz ? Benim Son anlarda cesaretim kırıldı .. arkama baka baka dönmek istemiyorum.

hocam çalışma saatleri ve para olarak en iyi kanada. almanyada kiralar çok ucuz. ben de tereddütteyim. ama ingilizce geliştirdiğim için sanırım kanada. ingiltere ise sosyal açıdan güzel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.police

quote:

Orijinalden alıntı: asiel

Siz nereyi düşünüyorsunuz ? Benim Son anlarda cesaretim kırıldı .. arkama baka baka dönmek istemiyorum.

hocam çalışma saatleri ve para olarak en iyi kanada. almanyada kiralar çok ucuz. ben de tereddütteyim. ama ingilizce geliştirdiğim için sanırım kanada. ingiltere ise sosyal açıdan güzel.

Bende ilk başta Kanada düşündüm fakat IELTS üzerinden 6.5 overall almam zor gibi :( tek tıkandığım koşul dil.. İngilterede ise dili geliştirebilirsem Kanada yı tekrar düşüne bilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.