|
Bildirim
|
ben cinde okuyorum. Bu yil gittigimde 1yuan 60kurus civarindaydi. O halde bile cin pahali geliyordu. Icki sigara ve gece hayatim olmadigi halde ailemin aylik gonderdigi bir ay zor yetiyordu. Millet tek kisilik banyolu odada mutfakli yurtta kalirken ben 2 kisilik odada, butun katin ortak kullandigi tuvalet banyonun oldugu, camasir makinelerinin sicak su kullanamayacak kadar eski oldugu mutfaksiz baska bir yurtta en ucuzu o diye kaliyorum.
gecenlerde yuan 1tl oldu, simdi 90kurus. Okul param asiri zamlandi, iki kisilik en kotu odanin fiyati sehrimdeki ev kirasindan daha pahali oldu. Bircok ogrencinin bursu var ama bana O kadar ugrastigim halde(muhtemelen Turk oldugumdan) yardim etmediler. Zar zor ogrendim nasil basvurulacagini ama bu sefer de yerine getirmem imkansiz prosedurler cikti basima dis isleri bakanligi sagolsun. Allah kerim diyoruz napalim. Biraz daha ogreneyim okul bitmeden cevirmenlik icin is adamlari bulmaya falan calisirim heralde, belki hafta sonlari uyduruk ingilizce kurslarina gidip cocuklara ingilizce ogretmenligi yaparim... Bakacagiz |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BCpowershift -- 17 Ağustos 2018; 17:49:27 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BCpowershift -- 17 Ağustos 2018; 19:3:38 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 17 Ağustos 2018; 19:20:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|