Şimdi Ara

YURT DIŞINDAN ALINMA RAMLERİ GARANTİYE YOLLAMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dahili bileşenler bölümündede aynı konu mevcut yalnız yardım edebilen olmadı..
    Yaklaşık 1 yıl önce forumdan bir arkadaş aracılığıyla aldığım g-skill 2*2 2000Mhz cl9 ramlerim arızalı durumda.
    satın aldığım arkadaş askerde olduğundan garanti konusunda yardımcı olamayacak.
    Yurt dışına gönderirken yapmam gereken garanti prosedürünü-yazışmaları bilen tarif edebilecek arkadaşların yardımlarını rica ediyorum

• Firmanın adres e-mail bilgileri var ise firmaya bir email gönderin (ingilizce) onlar size gerekli prosedürleri ve evrakları gönderirler. Yurt dışına bir parça göndermek için Proforma denen bir form dolduruluyor ( kutunun içeriği ne olduğu, kilosu vs. içeren bir bilgi ) yurt dışı çalışan bir kargo şirketi ile yazışmaları yaptığınız şahıs adına parça talebi olursa sizden gönderebilirsiniz ama önce bir yazışmayı yapın.
  • Kolay gelsin emre
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

Firmanın adres e-mail bilgileri var ise firmaya bir email gönderin (ingilizce) onlar size gerekli prosedürleri ve evrakları gönderirler. Yurt dışına bir parça göndermek için Proforma denen bir form dolduruluyor ( kutunun içeriği ne olduğu, kilosu vs. içeren bir bilgi ) yurt dışı çalışan bir kargo şirketi ile yazışmaları yaptığınız şahıs adına parça talebi olursa sizden gönderebilirsiniz ama önce bir yazışmayı yapın.

öncelikle teşekkürler
    paylaştığınız kadarını bende biliyorum ama önemli olan aşama anlattığınız kısmın sonrası.. hatta çizgi elektroniğin kullandığı rma sistemine benzer bir sistem kullanıldığınıda biliyorum. bana gerekli olan tam olarak nereye ne yazacağımı söyleyebilecek prosedürü tam olarak anlatabilen bir içerik

@hayati54
    teşekkürler hayati

• http://www.gskill.com/rma.php bu adresteki
    General RMA Request Form formu doldurup
    rma@gskill.com adresine formu mail at sana bi rma numarası ve adres yolluyorlarmış
    o numarayı paketin üzerine okunaklı biçimde yaz ptt ile gönder gitsin
    ben hollandaya iki tane hdd yolladım 15 ginde yenisi geldi ptt ile yolladım çok ucuza götürdüler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.