|
Bildirim
Bir şey değişmedi ki. 2 ay öncede 112 ₺ alışveriş vergi sınırındaydı şimdi de 112₺ vergi sınırında.
|
Fotoğraftaki bozuk para en az 100 lira
|
Bu ülkede bir gün ya bir gün iyi birşey olmaz mı?
|
Paşam bir yerden para kazanmali, üretim yok eee o zaman daya vergileri şağlansın egonomi
|
Vatandaş lehine bir tane aksiyonu olmayan hükümet 15 yıldır iktidar. Yemin ediyorum bu ülkenin insanı başlı başına tez konusu.
Zenginin yanında bir iktidar, sosyalist zenginler ve mazoşist güç meraklısı fakirler. İNANILMAZ! |
Dünya kadar alışveriş yapıyorum aliexpresten, ama bu hırsızlara 1 kuruş kazandırmamak için elimden geleni ardıma koymadım koymayacağım. Son alışverişim 130 $ idi ve satıcıya üstüne 25 dolar yazmasını söyledim. Paket büyük olduğu için gümrüğe girdi ve açıldı ama 5tl paket açma ücreti(bundan bile koparabildikleri kadar kopartıyor çakal sürüsü) ile paketi teslim aldım. Komple yasaklasalar bile vatandaşı olduğum diğer ülkeye geçerim siparişlerimi, ayda bir kere de gider hem paketlerimi alır hem ucuz ucuz içkimi içer paketlerimi alır gelirim.
Aynı şekilde kendimin ve ailemin tüm telefonlarını yurt dışından alıp malum yöntemler ile 1 kuruş kayıt parası vermeden kullanıyorum. Sıfırlaya sıfırlaya bitiremedikleri ve man adasına yığacakları paraları kendi çomar kitlesinden çıkarsınlar, benden zırnık yok! |
Futbol kulüplerinin, cengiz inşaatların vergi affı nasıl ikame ediliyor. Böyle böyle ödüyoruz
|
Düştükçe inadına her şeyi yurt dışından almaya başladım.
|
Gümrük vergisi 22 euro ile Avrupa geneline gelindi ise , Maaşlar da Avrupa geneline gelecek mi ?
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hareketliperde -- 11 Nisan 2018; 11:45:43 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 11 Nisan 2018; 12:46:47 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientem -- 11 Nisan 2018; 12:56:39 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi didaktikdeli -- 11 Nisan 2018; 12:45:50 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |