Bildirim
Yurt dışından araba getirmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
182 gün icinde gir çık yapması gerek yoksa kaldığı ülkenin vergi sistemine tabi olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
türkiyede ötv ödemeden araba satın alabilir diğer türlü almanyadan kendi arabasını getirirse 6 ay orda 6 ay burda tarzı kullanma şartı var diye biliyorum -
Bu alamancılar , Türkiyeden araç alınca ötv ödemiyorlar mı ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Türk vatandaşlığı yoksa ve Türkiyede oturma izinleri varsa ödemiyorlar diye biliyorum ama onlar direkt almanyada alıyordur genelde arabayıquote:
Orijinalden alıntı: NazımHikmetRan
Bu alamancılar , Türkiyeden araç alınca ötv ödemiyorlar mı ?
https://www.atakurumsal.com/yabancilar-turkiyede-araba-alabilir-mi/
-
Vay be , devlet sadece Türklere fısıldıyor demekki.
Bunu hiç bilmiyordum. Yurt dışından getirmekten daha mantıklı geldi. Geri satış konusu önemli tabi max 2-3 yıl içerisinde geri satmamız gerekli yurt dışına yerleşeceğimizdenquote:
Orijinalden alıntı: Sn0wFlake
türkiyede ötv ödemeden araba satın alabilir diğer türlü almanyadan kendi arabasını getirirse 6 ay orda 6 ay burda tarzı kullanma şartı var diye biliyorum -
Benim de eşim yabancı ama Türkiye'de çalışmıyor. Bu nedenle sanırım biz bu OTVsiz alma fırsatına uygun değiliz.
Çifte vatandaşım sınırdan geçerken gümrük sadece girişten tarihinden itibaren minimum 6 ay yurt dışında bulunma şartını arıyor 6 ay tamamlarsan 2 yıl boyunca yabancı Plaka arabanı Türkiye de kullabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AB vatandaşıyım,Türkiye’de vatandaşlığım yok.Turistik vize veya 3 ay vizesiz ülkemden çıkıp Türkiye’ye geliyordum vize bitene kadar kalabilirsiniz.Veya Türkiye’den araba alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- arabada frene basınca tak tak ses gelmesi
- otomatik arabada frene basınca ses gelmesi
- hızlanınca gelen uğultu sesi
- otomatik arabayı manuel kullanmak zararlımı
- b segment c segment farkı
- toyota corolla 2022 fiyat listesi
- byd han l
- en az yakan arabalar
- huawei aito m9 türkiye"ye ne zaman gelecek
- passat pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X