Şimdi Ara

yurt dışından giriyormuş gibi görünme sorunu PROXY SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • speedtest ve haxballda amerikada gözüküyorum

dnsleri otomatik yaptım olmadı

hot spot shieldi kapattım kaldırdım olmadı

neden oluyor bilen var mı

şimdiden teşekkürler

• Tarayıcınızın bağlantı ayarlarına girip vekil sunucu veya proxy yazan yerde dns numaraları olmadığından emin olun. Yani windovs'da DNS otomatik alınıyor olabilir ama ona benzer bir ayar tarayıcıda da var.

Ayrıca modem arayüzüne girip orada da dns'nin otomatik alınacak şekilde ayarlanıp ayarlanmadığına bakın.
  • başlar > çalıştır > cmd yaz enter'a bas > gelen pencereye ipconfig /flushdns yaz enter'a bas
  • cevaplar için teşekkürler uyguladım dediklerinizi ama sorun hala devam ediyor galiba çünkü google.com.tr den google.com ana makinesine geçmek ister misiniz diyor

galiba yurt dışında algılıyor beni hala
  • sorun devam etmekte
  • başlat calıştır cmd

tracert 173.194.35.176 ilgili gelen bilgileri kopyala yapıştır yaparmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: qokcéll

başlat calıştır cmd

tracert 173.194.35.176 ilgili gelen bilgileri kopyala yapıştır yaparmısın

yazanlar bunlar

yurt dışından giriyormuş gibi görünme sorunu PROXY SORUNU
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki ben yurtdışından giriyormuş gibi göstermek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim ?
  • Arkadaşlar benim bir siteye brezilyadan giriyormuş gibi görünmem gerekiyor proxy kullanıyorum ip adresimi kontrol ettiğim zaman sao paolo olarak görünüyor buraya kadar herşey istediğim gibi. espn brazil sitesine girdiğim zaman Türkiyeden gelen IP adreslerine uygun değildir gibi bir mesajla karşılaşıyorum. Yani orada hala türkiye olarak görünüyorum. ama ultrasurf'le bağlandığımda bu sefer yine aynı sitede United States olarak görünüyorum. Özetle proxy kullandığımda her yerde yurtdışı görünürken esas girmek istedğim yerde hala Turkey görünüyor.yardımcı olabilecek var mı?
  • Yahu aynı sorun bende de çıkmaya başladı. Vietnam'dan bağlandığım görünüyor. E-okula notlarımı giremiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.