Şimdi Ara

Yurt dışından kargo yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
9.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkdaşlar yurt dışından arkdsıma telefon sıparişi vercem ama bilmem gerekn 1-2 şey var.
    1 iphone un gümrük vergisi alınırmı? alsalarda ne kadar alırlar almamaları için ne yapmak lazım
    2 bulgaristandan buraya nasıl gelebilir kargo ile kaç gnde gelir? ne kadara gelir ortalama.

Sadece ufak bir bilgi almak amacım şimdiden teşkkurler.

• Yurtdışından kargo veya posta ile telefon getirtilemiyor. Gümrüğe takılıyor; vermiyorlar telefonu. Vergilerini, masraflarını ödeyeyim desenizde vermiyorlar. Sebebi ise yurtdışından posta veya kargo ile telefon geitrtmek gibi bir uygulamanın olmaması. Sadece yurtdışından Türkiye' ye gelirken yanınızda getirebiliyorsunuz.
  • 1. gönderen mp3 çalar diye yollarsa geçme imkanı var ama her halükarda kargo dahil 100$ (mümküse 80$) ı geçmesin...
    2. Kargo daha hızlı getirir ve gümrükte takılma imkanı daha az
  • birde söyle bir durum var araştırabilirsiniz... bayramlardan 15 gün önce ve 15 gün sonra (toplam 1 ay) elektronik eşyalar gümrüğe tabii tutulmuyor. Tabi sınırlı sayıda yani hediye amaçlı olanlar...
  • Teşkkur ederim :) zaten bulgaristanda 1200 leva imiş xD yaklasık 1250 lira yapıyor :D tehlikeye gerek yok 5 ay snra ben gidicem ordan alrm xD yardımlarınız için sağolun..
  • Fedex vs. ile geçen her zarfı, her pakedi içinde ne var diye açıyorlar. Gümrük olaylarından hiç haberiniz yok..

quote:

Orjinalden alıntı: eczmet

1. gönderen mp3 çalar diye yollarsa geçme imkanı var ama her halükarda kargo dahil 100$ (mümküse 80$) ı geçmesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.

Fedex vs. ile geçen her zarfı, her pakedi içinde ne var diye açıyorlar. Gümrük olaylarından hiç haberiniz yok..

quote:

1. gönderen mp3 çalar diye yollarsa geçme imkanı var ama her halükarda kargo dahil 100$ (mümküse 80$) ı geçmesin...

konuyu hortalatiyorum kusurma bakmayin

acip baktiginda bu hosuma gitti bende kalsin oluyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt Dışından Aranamıyorum.
    17 yıl önce açıldı
    YURTDIŞINDAN GELEN KARGO
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ptt ile yani kayıtsız posta ile getirtmeye cesaretin var ise yolda başına bir şey gelmedikçe eline geçer ptt bakmıyormuş öyle diyorlar. birde kutusu küçük olduğu için sorun teşkil etmez zannedersem. ama fedex dhl gibi firmalar çok çakal sakın onlarla yollatma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: One-Turk

quote:

Orijinalden alıntı: H.

Fedex vs. ile geçen her zarfı, her pakedi içinde ne var diye açıyorlar. Gümrük olaylarından hiç haberiniz yok..

quote:

konuyu hortalatiyorum kusurma bakmayin

acip baktiginda bu hosuma gitti bende kalsin oluyor mu?

iPhoneu belki yapamsz ama baska seylerde banko yapiyordur

• Yapıyor, bana yurtdışından gönderilen onca şey hiç oldu, kayıplara karıştı:(
  • Çin den siparis verdigim 3 telefon kilifi 2 dokunmatik kalem 5 ekran filmi 2 adaptor sorunsuzca ulasti bana tek sıkınti ptt de paket gelmis bana haber etmedilr geldik evde yoktunuz dediler sadece 2 haftadir subede bekliyormus kendim gidip aldim. Bende gonderici fircaliyordum berde die megerse paket 6 gunde turkiyeye gelmis. Size tavsiyem ptt den bolgede dagitim yapan postacinin numarasini alin ve paket beklediginizi soyleyin. Paket gumruge takilmadiysa postaci da kayip olabiliyor "anladiniz siz".
  • Arkadaslar abde den kargo ıle gelırse telefon yanı faturasaı 430 euroyu gecerse yuzde 20 wergı alıyolar buda yaklasık 190 tl edıyor.Tabi bıde kargo ucretı war oda 100 tlden asagı degıldır belkıde daha fazla bılgınıze
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber_brain
    Arkadaslar abde den kargo ıle gelırse telefon yanı faturasaı 430 euroyu gecerse yuzde 20 wergı alıyolar buda yaklasık 190 tl edıyor.Tabi bıde kargo ucretı war oda 100 tlden asagı degıldır belkıde daha fazla bılgınıze

Telefon kargoyla gelemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber_brain

Arkadaslar abde den kargo ıle gelırse telefon yanı faturasaı 430 euroyu gecerse yuzde 20 wergı alıyolar buda yaklasık 190 tl edıyor.Tabi bıde kargo ucretı war oda 100 tlden asagı degıldır belkıde daha fazla bılgınıze

sen getirde bir gör bakalım kaç para istiyorlar.
  • kanada dan 2ci el 3g gonderilecekti kiz arkdasimin sinifndan bi arkadasina. ben once uyardim kargoyla yollamasinlar gumruk den gecmez diye. kiz arkadasim da soylemeyi unutmus arkdasina telefonu kargolamislar bi hafta sonra kiz gitti postadan telefonu aldi sonra bana getirdi JB yaparmisin diye. bende cok sasirdim nasl aldi diye
  • Beyler hortlatiyorum ama aynı konuyu tekrar açmak istemedim.
    Amerika dan arkadaşım hediye olarak iphone 4 göndermek istiyor.Kargoyla göndermek istiyor.Telefon gelir mi gümrükten geçer mi,nasıl bir prosedür uygulanmakta.Ramazan bayramı da yaklaşmakta,Bayram öncesi ve sonrası 15 günlük sürede hediye gönderilebiliyormuş sanırım.O zaman gönderilse alabilir miyim.
    Şimdiden teşekkürler
  • bak arkadaşım defalarca söyledik, kargo ve posta yoluyla ülkeye telefon sokamazsın. mümkün değil, hızlı kargo ile gelirse geride gönderemezsin devlete kalır...
  • Kesin ve net cevap için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

bak arkadaşım defalarca söyledik, kargo ve posta yoluyla ülkeye telefon sokamazsın. mümkün değil, hızlı kargo ile gelirse geride gönderemezsin devlete kalır...

Peki neden? Neden geçirilmiyor telefonlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FtnBttL

quote:

Orijinalden alıntı: oksit

bak arkadaşım defalarca söyledik, kargo ve posta yoluyla ülkeye telefon sokamazsın. mümkün değil, hızlı kargo ile gelirse geride gönderemezsin devlete kalır...

Peki neden? Neden geçirilmiyor telefonlar?

Kanunen yasak gümrük müşteşarlığı web sitesine gir bak kanunlar yazar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.