Bildirim
YURT DIŞINDAN NETFLİX TÜRKİYE İZLEMEK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
netflix'in dilini türkçe yap. opera'yı indir. kendine özel vpn'i var oradan sanal konumu asya yap.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 20 Haziran 2019; 19:45:5 > -
arkdaşlar bende irlandadayım. buranın netflix ınde cogu icerik yok ve turkce altyazıları yok. vpn indirip turkıyeye baglandım site acılıyor içerikler gözukuyor fakat çalıştırmıyor hic bir içerigi.7-8 tane vpn ındırdım denedım hepsi aynı. Baska bı yontem veya netflix turkıye ıcın vpn bilen varmı ? -
Elbette her VPN programı çalışmıyor. Gerçekleştirdiğim testler sonucunda elde ettiğim verileri sizlerle paylaştım: https://www.vpnxd.com/tr/netflix-turkiye-yurt-disinda-nasil-izlenir//
Artık yurt dışında Netflix Türkiye izleyebileceksiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X