Şimdi Ara

Yurt disindan Pc secimine yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar Suan rusyadayim. Burdan bir bilgisayar almak istiyorum 4 bilgisayar arasinda bana secim konusunda yardimci olurmusunuz.

1 ) Asus N76Vz = 1545$
    2 ) Asus G75vw = 2170$
    3 ) Lenovo IdeaPad Y580 = 1250$
    4 ) MSI GT70 0NC-285 = 2015$

Arkadaslar makina muhendisiyim ve autocad programini cok kullaniyorum. alacagim bilgisayar cizim sirasinda kasmiyacak beni zorlamiyacak bisey olmasi lazim. 17" secme sebebim cizim sirasinda daha genis ekrana gereksinim duymam. Gerci Ofisdeyken Hdmi ile 27" monitore bagliyacam ama ofis disinda 17" olmasi bi avantaj benim icin. 3 sik olan lenova 15.6 ekran ama fiyat/performans olarak iyi oldugu icin listeye koydum. Bir baska onemli olan konu ise max bellek miktari, 1 numarali asus max 8gb destekliyor. Suan icin 8gb yeterli olabilir ilerde guncel cizim programlarinin 16gb ram ihtiyaci duyacagi kanisindayim.

Tum bunlarin yaninda oyun oynamayada cok merakim var. Guncel oyunlarin hepsini zorlanmadan calistirabilecek bir makina olmali.

Not: Yurt disindan alacagim icin bu makinalarin Turkiyede garantisi oluyormu? Suan elimde turkiyeden alinma bir dell laptop var gecenlerde burda bozuldu servise goturdum garanti kapsaminda tamir ettiler hic para almadilar onun icin sordum 1 yil uluslararasi garantisi oluyormu diye.

Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler arkadaslar.

• Msi ekran kartı olarak daha uygun 128gb ssd+750gb gtx670 ekran kartı var konfigürasyon ve fiyat olarak asus g75'ten iyi bu makinelerin uluslar arası garantisi yok bildiğim kadarıyla dell 1 uluslararası garanti veriyor
  • ama asusdada ayni ekran karti var. 2 si arasindaki konfigurasyon olarak tek fark ssd. onuda elimdeki ssd yi takicam.
    2 pc arasinda birde 3d ekran farki var. birde kasa olarak asusun kasasi daha serin tutacak cinsden sanirim.
  • amerikadan hediye MSI GT60 0NC-004US geldi 2 yıl amerika 1 yıl uluslar arası garantisi var zaten bişey olcağınıda sanmıyorum süper bilgisayar gt60 70 32gb ram destekliyor ayrıca super raid olanını al para varsa

http://www.excaliberpc.com/618837/msi-gt70-0ne-276us-17.3-steelseries.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyHunter -- 13 Eylül 2012; 11:07:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.