Şimdi Ara

yurt dışından ürün satın almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yazın fransaya akrabamın yanına gidicem. şimdi yurt dışından gelen birine telefon aldırmanın vergiye tabi olduğunu biliyorum fakat oradayken satın alıp kendi kişisel cihazım olarak türkiyeye getirdiğimde(ki zaten ben kullancam ticari amaçlı değil) kapanır mı? bu arada laptoplarda da keza kapanma fln oluyo mu?

• fransızca biliyor musun

• Kapanır imei kayıt yaptırmak lazım oda şu an 2k kusurlardaydı en son birde sadece passport kaydı yapan kişinin hattında çalışıyor eğer malum yollarla kayıt olan tellerden değilse çok iyi kar yapıyorsan getirilir yoksa deymez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Euro çok yüksek, artık bir şey getirmeye değmez. Fiyatlara amazon.fr sitesinden bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki telefon dişindaki urunler icin de gecerli mi bu tablet,laptop vs.?

• Jorcormy J kullanıcısına yanıt

Bir adet laptop ve tablet getirebilirsin, gümrükte geçerken baksalar bile 1 adet şahsi kullanım olduğu için sorun olmaz ama valizi doldurursan birkaç laptop, 5-10 tabletle ve de çevirmeye denk gelirsen astarı yüzünden pahalıya gelir... laptopu zaten laptop çantasına koyup yanında uçağa sokarsın, tableti de öyle... bunlarda kapanma gibi bir durum olmaz, sadece getireceğin ülkenin klavyesi olacağı için kullanımda belki sıkıntı yaşarsın... Telefonlarda artık eskisi gibi bir kar kalmadı, yılbaşından sonra 2732 lira kayıt ücreti var ve de kimin pasaportuna kayıtlıysa sim kart da o kişinin üstüne olmalı.

• Anladim hocam, yok zaten ticari amacli degil malum fiyatlar cok pahali boyle alternatif bir yol denenebilir mi diye sormak istedim. Telefon haricinde sorun olmuyor ise tamamdir. Tesekkurler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yurtdışından ödeme almak?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar Çin de yaşıyorum, Önümüzdeki ay TR ye gelecegim Telefon piyasasına hakim degilim ancak ileri seviye Laptop piyasası burda uygun. Kendi Laptop umu getirmiyorum sipariş üzerine taşıma ücreti ile getirebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.