Şimdi Ara

Yurt dışından Xbox One X getirtmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
7.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir süredir xbox one x almayı düşünüyordum. Bir arkadaşım amerikada şu an alıp bana getirebilir. Bir kaç sorum var.
    Amerikadan gelenlerin TR'de de kullanılabildiği söyleniyor dönüştürücü ya da yeni fiş alarak, oyunlarda sıkıntı yaşanır mı bölgesel durumdan?
    Amazon'da falan Xbox için fişler var Avrupa elektrik sistemine uygun. Dönüştürücü yerine onlardan alsam işimi görür mü?
    Bir de yurda girişte arkadaşa sıkıntı çıkarır mı cihaz? Vergi durumu vs çıkar mı?
    Bilginiz varsa paylaşırsanız memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyunlarda sıkıntı olur mu?
    olmaz

dönüştürücü vs durumu?
    sadece basit bir güç kablosu almak yeterli, aletin kendisi multi voltaj...

yurda girişte sorun çıkar mı?
    arkadaşın 3-4 xbox one x ile gelirse çıkar... ben 1 ps4 pro, 1 de one s ile geldiğimde hiç bir sıkıntı olmadı...

ek bilgi: DVD oynatacak olduğunda bölge sorunu çıkabilir ama DVD mi kaldı :D
  • GCGorusu kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

• Kasım ayında almanyadan one x getirdim sıkıntı olmadı

Ayrıca bir tane konsol hakkınız var. Gümrükte çevirirlerse en fazla trt bandrolü kesebilirler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pirate19 kullanıcısına yanıt
    Anladım çok teşekkürler

• Peki bu ürünlerin garanti durumu ne oluyor, tr garantisi geçerli değil mi acaba?

• jussikujala J kullanıcısına yanıt
    O kısmını araştırmadım açıkçası ama olacağını düşünüyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt dışından PS5 getirmek
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirate19

Kasım ayında almanyadan one x getirdim sıkıntı olmadı

Ayrıca bir tane konsol hakkınız var. Gümrükte çevirirlerse en fazla trt bandrolü kesebilirler
    Gümrükten geçen gün 4 adet sıfır kutusunda ps4 ile geçtim, hepsini gümrük polisi xrayden geçirdi, ve kimse gık demedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 29 Aralık 2019; 16:29:29 >
  • GCGorusu kullanıcısına yanıt
    Merhaba benim cihazım Tr çıkışlı, birisinden oyun alacağım, oyunlar Amerika dan gelmiş çalıştırırmı bir sorun olur mu teşekkür ederim

• Ogizmo O kullanıcısına yanıt
    oyunlarda bölge olayı yok, çalışır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jussikujala

Peki bu ürünlerin garanti durumu ne oluyor, tr garantisi geçerli değil mi acaba?
    Microsoft garanti meselesinde eskiden biraz ırkçı bir tutum içerisinde idi. Şöyle ki, TR ve birkaç bölge dahil olmak üzere alınan ürünlerde 1 yıl garanti sağlıyordu. Bu bölgeler dışında 2 yıl idi. Daha sonra konsollara bölge ayrımı yapmadan 2 yıl, kablosuz denetleyici dahil tüm aksesuarlara 1 yıl vermeye başladılar. Son dönemlerde güncel olayları pek takip edemiyorum bu yüzden net bilen arkadaşlar yanıtlayabilirler. Ben Geçen aylarda Almanya'dan Gears Edition One X aldım. Fatura tarihi 30/10/2019 idi. Ancak ürünün ilk kurulumunu 27/11/2019 da yaptım. Sistemde garanti başlangıcı 27/11/2019 olarak görünmektedir. Yani bölge ayrımı olmaksızın konsolun 2 yıl aksesuarların 1 yıl garanti kapsamında.

• iaaynaci kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için, ben de amazon Almanya dan aldım yalnız elite series 2 de aldım o tr de gördüğüm kadarıyla henüz satışa çıkmadı onun garanti durumu nasıl olacak merak etmiyor değilim :)

• Arkadaşlar,
    Yurt dışından xbox one x im geldi. Alacak olan başkalarını da bilgilendirmek amacıyla aşağıya ekleyeyim bazı bilgileri.
    1. Uçakta kargo bölümünde geldi. Görevliler kutuyu açmış kontrol etmiş. Fakat eksiği gediği yok. Zaten inceleme fişi koymuşlar herhangi bir sıkıntı olması durumuna karşılık.
    2. Fişi 2 uçlu. Bir dönüştürücü ile çalıştırabilirsiniz.
    3. Türkçe kurulum yapılabiliyor, konumdan Türkiye mağazasına bağlanıyor. Oyunlarda bir sıkıntı olmuyor.
    4. Microsoft hesabından cihazı kaydedince 1 senelik bir garanti süresi gözüküyor.
    5. Cihazın Türkiye'ye girişinde herhangi bir sıkıntı yaşanmamış.
    6. Bluray sürücüsüne Almanya'dan gelen bir müzik cd si taktığımda direk tanıdı ve çalıştı. Video cd si için deneme yapmadım henüz.

Cihaz çok iyi, tavsiye ederim

• Ben de önünüzdeki hafta toplantı için Almanya’ya, 1 gece kalıp oradan Polonya’ya geçeceğim. Amazon DE’de 280€’a satılıyor. Bir tek oradan alıp çantada Polonya’ya götürme fikri garip geliyor. Almanya’daki garanti Türkiye’de geçmez diye tahmin ediyorum. Bu fiyatla TR fiyatı arasında yaklaşık 650₺ fark var. Garantiden vazgeçmeye değer mi, bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: cat_power

Ben de önünüzdeki hafta toplantı için Almanya’ya, 1 gece kalıp oradan Polonya’ya geçeceğim. Amazon DE’de 280€’a satılıyor. Bir tek oradan alıp çantada Polonya’ya götürme fikri garip geliyor. Almanya’daki garanti Türkiye’de geçmez diye tahmin ediyorum. Bu fiyatla TR fiyatı arasında yaklaşık 650₺ fark var. Garantiden vazgeçmeye değer mi, bilemedim
    Garanti geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cat_power

Ben de önünüzdeki hafta toplantı için Almanya’ya, 1 gece kalıp oradan Polonya’ya geçeceğim. Amazon DE’de 280€’a satılıyor. Bir tek oradan alıp çantada Polonya’ya götürme fikri garip geliyor. Almanya’daki garanti Türkiye’de geçmez diye tahmin ediyorum. Bu fiyatla TR fiyatı arasında yaklaşık 650₺ fark var. Garantiden vazgeçmeye değer mi, bilemedim
    Vatan bilgisayar da bu ürün 2.500 TL zaten, yakında Almanya ya gideceğim ben de. Ben de emin olamıyorum bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistspary -- 18 Şubat 2020; 14:57:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Vatan bilgisayar da bu ürün 2.500 TL zaten, yakında Almanya ya gideceğim ben de. Ben de emin olamıyorum bir türlü.

Alıntıları Göster
    Aynı durumu ben de yapacağım ve bu yüzden müşteri hizmetlerini aradım. Cihazlarda 2 yıl, kollarda ise 1 yıl garanti Türkiye’de de geçerli dedi arkadaş. Siz de arayıp teyit edersiniz. Sonra buraya size ne dediklerini yazarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SlackerTR

Aynı durumu ben de yapacağım ve bu yüzden müşteri hizmetlerini aradım. Cihazlarda 2 yıl, kollarda ise 1 yıl garanti Türkiye’de de geçerli dedi arkadaş. Siz de arayıp teyit edersiniz. Sonra buraya size ne dediklerini yazarsanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    Gayet iyi bir şey hocam bu. Arayacağım uygun zamanda.

Bu arada Almanya'dan alınan cihazlarda Tax Free'den yararlanabilir miyiz sizce?
    Anladığım kadarıyla bir engel yok bu mevzu için. Vergi iadesi de alırsak fiyat oldukça uyguna gelecek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.