Şimdi Ara

Yurt Dışından Yedek Parça Getirme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
15
Favori
141.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki turkiyede internetten güvenilir bir siteden uygun fiyata alabileceğim bir site biliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kliktivist

Peki turkiyede internetten güvenilir bir siteden uygun fiyata alabileceğim bir site biliyor musunuz?

Hızlı bir Google araması yapınca n11 oldukça fazla satıcıda satıldığını gördüm.N11 den alabilirsiniz satıcının yüksek puanlı olmasına dikkat edin.

• Arkadaşlar. araçıma motor parçası getirmek istiyorum. supap takımı ve gayd. ürünler serviste dudak uçuklatacak rakamlar. Supsan,Supar,Güneş... gibi firmelar ile görüştüm malesef yok yurt dışı sitelerde yaygın ama cesaret edemedim.
    FRECCIA R6723 /RNT
    FRECCIA GS11508
    FRECCIA R6722 / SNT
    En çok bulduğum marka bu sanırım italyan malı
    bunun haricinde markalarda bi çok ülkede var ama bizde malesef
    4mycar.ru
    Запчасти для иномарок и коммерческого транспорта. Купить запчасти. Поиск запчастей. Сервис 4майкар, Фомайкар
    https://4mycar.ru

www.iparts.pl
    Części samochodowe iParts.pl › sklep motoryzacyjny z auto częściami online
    http://www.iparts.pl

avtoto.com
    motodax.se
    www.wagner-autoteile.de
    https://car-part-info.com/
    novaposhta.ua
    Термінова і експрес доставка: транспортно-логістичні послуги в Києві та по всій Україні - служба доставки №1 «Нова пошта»
    https://novaposhta.ua

интернет-магазин автозапчастей
    Головна - Интернет-магазин автозапчастей
    https://planetauto.com.ua
    (Özellikle bu sitede her istediğim var ve fiyatlarda iyi)
    amazonda bulamadım
    ebay da bi satıcıda iki parca var almanyadan satıcı ama fiyatlar yüksek ayrıca türkiye gönderim yok satıcı 31 euro karşılığı yollarım dedi.
    aliexpress te bulamadım genelde kullandığım yer.
    SUZUKI 1291569L00000 ve 1291569LG0000 supap orjinal kod
    SUZUKI 1291169L00000 supap orjinal kod
    IPSA VG112800-Metelli 01S2900 goyd kod
    Bu konuda yardımcı olabilen var mı aradığım parçalar bunlar. Birçok sitede var ama siteler güvenilir mi veya tavsiye edeceğiniz bi yer var mı?
    Bu arada araç Suzuki Swift 1.2 K12B motor 94 hp
    Halil 0505 442 0706

• *President* kullanıcısına yanıt
    Çok güzel açıklamışsın Teşekkürler.

Ben yurtdışına iş sebebiyle geçici olarak geldim. Aracımın aksı hafif eğri, ustam değişmesi gerekiyor çıkma bakalım dedi. TR'de çıkması 750TL, birinde zor bela 600tl. Ama çok koyuyor adama düz demire 600tl vermek. Sıfırı da 2300tl

Şimdi ebay'de 200tl'ye buldum. Üstüne 20pound indirimim vardı 102TL ödeme yaptım ve aldım bunu valizde(tabi valize sokabilirsem) getirebilir miyim? Kullanılmış parça ve paslı biraz kaplayıp sokayım diyorum. 2.el olduğu için tabi fatura filan yok. Ama ebay ödemesi çıktı alabilirim. Kart ekstresi de işe yararsa? Aracın ruhsatını bizimkilerden taratır isterim artık...
  • PayPal kapalı nasıl alıcam

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muitobom -- 18 Mart 2021; 0:59:55 >
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Kabin içine alacağınız çantaya sığmazsa, uçak altına verin. Türkiyese gümrükçüler rasgele seçer. Yüzünüzde gülümsemeyle çıkın :). Çoklu adette değil, bir adet demir için kimse birşey diyemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: başaran

PayPal kapalı nasıl alıcam

Paypal kapalı değil. Paypal Türkiye kapalı. Ben yurtdışında sanal kart hizmeti veren bir siteden sanal kart aldım. 10 Euro yükledim. O sanal kartın bağlı olduğu banka Malta'da kayıtlı olduğu için, Paypal Malta'ya üye oldum. Kart bilgisi olarak sanal kartı girdim. Kabul etti. Sonra ikinci kart olarak Türkiye kartımı kaydettim. Şu anda Paypal'de doğrudan Türkiye kartımı kullanıyorum. Sadece ilk alışverişimi sanal kartla yaptım, o da sanal kartın içindeki parayı bitirmek için.

Kısaca kimsenin bir şeyi engellediği, kısıtlayabildiği yok. Haliyle, 21'inci yüzyıl, dünya global bir köy falan... Bizimkilerin jeton ne zaman düşecek merak içinde bekliyorum.

Şimdi yeni dedikodu, yurtdışı internet alışverişinde bankalara stopaj kestireceklermiş. Yani, bilindik yurtdışı sitelerden alışveriş yaptığında banka lak diye stopajı da ayrıca yazacak, kartına geçirecekmiş. Çok güldüm buna. Çünkü gene, 21'inci yüzyıl bebeğim. Benim an itibari ile Yurtdışında Euro, Dolar, Yuan, Yen, vs.vs. toplam 8 ayrı hesabım ve bir sanal kartım var. Türkiye'den oraya para yollar, eft yaparım. Ona da mı stopaj keseceksin? Sonra oradan sanal karta, sanal kartla paypalden alırım alacağımı. Bu işin sonu mu var? Gider Kıbrıs'tan hesap açarım. Kredi kartı alırım (fiziki/gerçek kart).

Kısaca bu işler engellenebilir değil. Bizimkilerin değişime ayak uydurmayı öğrenmesi gerekiyor. Direnince geç kalıyorlar, fırsatları kaçırıyorlar.

• Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Öhoo bi ton şeyle mi uğraşicaz bi alışveriş için

• quote:

Orijinalden alıntı: başaran

Öhoo bi ton şeyle mi uğraşicaz bi alışveriş için

Benim yapmam 10 dakikamı almadı. Paypal hesabı almak ne kadar sürüyorsa haliyle Paypal Malta hesabı da o kadar sürüyor. Sanal kart almak da kabaca 5 dakika desen, toplam 10 dakika. Bir de benim için ne olsa önemli. Türkiye'de ikinci el pazarı çok komik. Sıfırının %20 altına ikinci el elektronik satıyor millet. Kafayı yemişler. Bir de niş ürünler zaten pahalı. O yüzden ben genelde mümkün olduğunca yurtdışından ikinci el alıyorum. Ne olsa uğraşmaya da değiyor.

Onu geçtim, kısıtlayıcı önlemler sinirime dokunuyor. 21'inci yüzyılda 19'uncu yüzyıl kafaları görmekten hazetmiyorum. Başkanımızın dediği gibi "saygı duymuyorum" . Getirilen kısıtlamalara gıcığım. Yaptıkları kısıtlamalar bir işe yaramıyor, bir kontrol güçleri yok, bilsinler istiyorum.

Booking.com muhabbeti de öyle. Onu yaptılar, acentelerden otel almayı tamamen bıraktım. Artık her oteli booking'den alıyorum. Maksat, üzerimizde hiç bir kontrolleri olmadığını bilsinler.

Site yasaklar hıyar zihniyet mesela. Wikipedia'ya erişim engeli koymak nedir arkadaş!? Neyse, bana hiç bir anlam ifade etmez. VPN kullanıyorum yıllardır. Yasaklar arttıkça VPN kullanımı artıyor. Sonuç? Kontrolü gene kaybettin. An itibari ile Türkiye'de yüzbinlerce kişi 128bit şifrelemeli VPN kullanıyor. Sahip olduğun cücük kadar kontrol becerini da kaybediyorsun. Neden? Çünkü eskiden görüntüleyebildiğin trafiği şimdi çok daha zor görüntülüyorsun. 100 kişi, 1000 kişi değil ki. Yüzbinler kullanınca nah kırarsın her birini...

Bu da aynı hesap. Hatta eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdüler. An itibari ile Malta'da Euro, Dolar, Japon Yeni, Yuan hesaplarım falan var. Kartla birlikte geldi. Acaba bir miktar birikimi oraya kaydırsam mı, düşünmüyor değilim. Gördün mü bak? Sermaye de akar böyle mal olursan.

Kısaca benimkisi tepkisel. Aklı olanın da tepkisini koyması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercutombalak

Arkadaslar cevaplarınız için tesekur ederim. Ben de iki farklı konuda yardımınıza başvuracağım.
    1. Satılan çıkma parçalar için aracıma uygun marka ve model yılı seçtiğimde uyumlu olarak görünüyor. Bunların kesin uygun olup olmadıgını nasıl anlayabiliriz? Şasi numaramızdan biz anlayabiliyor muyuz? Ürünlerde part number diye bir numara var ona göre mi karar veriyoruz
    2. Daha önce ebaydan 250dolarlık hdd almıştım ürün bedeli olarak 80 dolar yazdırmıştım. 300dolarlık bir ürün alıp 100 dolar yazdırsam sorun çıkar mı?

harbi oluyormu 2. dediği
  • Önemli konu yukarı

• Merhaba ben almanyada yasiyorum ve her 2 ayda bir Türkiye'ye geliyorum.

Küçük boyutlu bagaja sığacak şekilde olan parçaları getirmeyi düşünüyorum.

İlgilenen kişiler yazabilir

Saygilarimla

• Merhaba ben almanyada yasiyorum ve her 2 ayda bir Türkiye'ye geliyorum.

Küçük boyutlu bagaja sığacak şekilde olan parçaları getirmeyi düşünüyorum.

İlgilenen kişiler yazabilir

Saygilarimla

• Opel yedek parca nereden alabilirim mesela gosterge

• Opel yedek parca nereden alabilirim mesela gosterge

• atamerdiven A kullanıcısına yanıt
    Bana facebook yada buradan ulasabilirmisiniz mehmet guven konu hakkinda ilgileniyorum

• atamerdiven A kullanıcısına yanıt
    Bana facebook yada buradan ulasabilirmisiniz mehmet guven konu hakkinda ilgileniyorum

• Bysunata B kullanıcısına yanıt
    Irtibata gecermisiniz

• Ben Almanyadayim
    2 ayda bir degil neredeyse 2 haftada bir geliyorum.
    Oto parcasini sadece Almanya degil tüm Avrupadan temin edebiliyorum.
    Ancak Türkiye ye parca filan getirmiyorum.
    Eger Türkiyeden araba parcasi isteyen olursa üstüne kar oranimi koyup istediginiz ürünü kargolayabilirim.
    Tabi gümrüklenmesi sartiyla.
    tabiki benden Fatura aliyorsunuz, yani benim Yurtdisi firmamdan size Fatura edilecek.
    Uygun kargo fiyatlarida mevcut.
    Istediginiz ürünü Ürün parca numarasi ile birlikte Yili modeli ve kasasini belirterek yazabilirsiniz.
    sadece Oto parca degil, hertürlü Yurtdisinda temin etmek istediginiz ürünleri gönderebilirim.
    Tabi yasal bir sekilde gümrüklenerek alinmak sartiyla

Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SES02 -- 12 Ağustos 2018; 20:57:15 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.