Şimdi Ara

Yurt Dışından Yedek Parça Getirme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
15
Favori
139.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes sormuş bende sorayım 150 dolarlık bir ürünün %20 si 30 dolar ise 30 doları ödeyip ürünü direk alabiliyormuyuz?
  • orjinal parça için ingilizce de ''Genuine'' kelimesi kullanılır. bu yüzden bu parçalar orjinal değil ama alabilirsin çünkü orjinalleri çok para.. bu yüzden Amerikada insanlar tamirle uğraşmayıp parçaları komple değiştirirler.fiyat da uygun geldi bana zaten adam yazmış aw 55-50 ile uyumludur diye ..

benim aracımda da bu şanzıman var.
  • gümrük muafiyeti normal zamanlarda 100€ ramazan ve kurban bayramı ile yılbaşında ise 300€ olarak uygulanıyor. Parça fiyatları uygun olmakla birlikte ağırlık ve boyut arttıkça kargo maliyeti uçuyor. O nedenle sensör beyin vs gibi küçük ancak pahalı parçaları getirmek avantajlı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteg

orjinal parça için ingilizce de ''Genuine'' kelimesi kullanılır. bu yüzden bu parçalar orjinal değil ama alabilirsin çünkü orjinalleri çok para.. bu yüzden Amerikada insanlar tamirle uğraşmayıp parçaları komple değiştirirler.fiyat da uygun geldi bana zaten adam yazmış aw 55-50 ile uyumludur diye ..

benim aracımda da bu şanzıman var.

Teşekkür ediyorum üstad. Aldığımda devamlı bakımını yapan servis şanzımanda hafif bir sorun olduğunu söylemişti ama ben olsam 1.000-.1.500TL verip yaptıracak kadar önemli değil bence bu şekilde bin demişti. Daha sonra aldığımda turuncu yanan motor arıza ışığının birkaç sarf malzemesi değişiminden sonra sönmesiyle birlikte şanzımandaki geçişlerin de eskisine göre çok daha iyi olduğunu söyledi yeni servis. 4 gün sonra Türkiye'de olacağım. Kendim kullanarak kontrol edip ona göre karar vereceğim ama yine de almayı düşünüyorum. En azından elimde bulunsun gerektiği anda kullanayım diye. Bana zararı olmayacak bir parça sonuçta ve elden çıkarması da kolay olur kullanmasam bile. Neyse. Doğru parçayı bulduk sonunda. Teşekkürler tekrar...

• Mrb arkadaşlar almanyadan uçakla arkadaşım gelecek bana gelirken 200 euro değerinde arabanın şarz dinamosunu getirecek acaba bu ürüne nekadar gümrük vergisi öderim bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim saygılar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moskonisi

Mrb arkadaşlar almanyadan uçakla arkadaşım gelecek bana gelirken 200 euro değerinde arabanın şarz dinamosunu getirecek acaba bu ürüne nekadar gümrük vergisi öderim bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim saygılar..

Yanında getiriyorsa bişey vermezsin.
  • Nasıl yani almanyadan uçağa binerken orada gümrükte faturasını verip işletmesi lazımmış ve ürün orada damgalanıcakmış böylelikle ayrı bir bölümde uçağa konacakmış ozaman mecburen tr ye girdiğinde gümrükten geçecek ve orada gümrük vergisi çıkacak doğal olarak benim takılsığım nokta 200 euro luk bedeli olan faturası olan malEme için tr de ne kadar vergi veririm acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250$ olan bi stop lambası getirilebilir mi acaba? 1 hafta arayla 2 parça olarak siparis edilse sorun çıkar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

250$ olan bi stop lambası getirilebilir mi acaba? 1 hafta arayla 2 parça olarak siparis edilse sorun çıkar mı?

Getireceğiniz ürünün fiyatı önemli değil. 250 usd üzerinden vergisini öder alırsınız. Ayrı ayrı sipariş vermenize gerek yok iki kere kargo ödemeyin boşuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

250$ olan bi stop lambası getirilebilir mi acaba? 1 hafta arayla 2 parça olarak siparis edilse sorun çıkar mı?

Getireceğiniz ürünün fiyatı önemli değil. 250 usd üzerinden vergisini öder alırsınız. Ayrı ayrı sipariş vermenize gerek yok iki kere kargo ödemeyin boşuna.

Yardımınız için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: meteg

smucuk,

bu forumda otomatik şanzıman ile ilgili bir konu açmıştım.bir de Volvo ile ilgili.. açtığıma açacağıma pişman oldum.polemikler bitmiyor sonuçta ben bu foruma asabımı bozmaya girmiyorum.. neyse gelelim soruna.. alacağın solenoidle orjinal imalat ise alabilirsin ama büyük ihtimal gümrüğe takılacaktır. şayet yan sanayi ise uzak durun. bunların monte edilmesi için gövde sökülmesi gerek.

Peki üstad. Son bir soru. S80'in şanzımanı için aşağıdaki parça tamamdır.

http://www.ebay.com/itm/AW55-50SN-55-51SN-BRAND-NEW-ROSTRA-LINEAR-SOLENOID-KIT-EQUINOX-MAXIMA-VOLVO-9404-/200924713940?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2ec80bd3d4&vxp=mtr

Bu parçayı getirttim şuan elimde. 3 adet solenoid ve bir tane metal parça olmak üzere 4 parça geldi. Sorunun sadece bu parçada olduğunu düşünürsek bunun yanı sıra almam gereken başka parça var mı? Conta takımı ya da metal parça.

• Ebay'ı seviyorum ya
  • Yurtdışından 2.el motor parçası getirmede sıkıntı yaşanma ihtimali var mıdır? Aracın ruhsatı vs elimizde. Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

President hocamın verdiği bilgiler sıfır parça için sanırım.
  • Arkadaslar aracimin farlarini degistirmek istiyorum, servise sordum 6500 tl fiyat verdiler. Ebay.de de ihtiyacim olan parcayi 800euro ya buldum, kargo 50 euro tutuyor. %20 gumruk odeyerek dogrudan alabilir miyim yoksa gumrukte baska bir sorun cikar mi?
  • Ücretsiz kargo çıktı mertlik bozuldu
  • selam ben htc telefonuma alibaba veya başka siteden parca almak istiyorum türkiyede cok pahalı parcaları htc nin nasıl alabilirim ne kadar kargo cıkar gümrüge takılırmı saygılar
    kasa kapak takımı ve resmini ekledigim parcayı spariş verecegim burd 200 tl buluyor dışarda 50$
     Yurt Dışından Yedek Parça Getirme
  • Alacaksın bi tane yat gidiceksin avrupaya gelirken getireceksin istediğin parçayı,telefonu felan :)

Ha sürekli yelken açarsan mazot parası felanda vermemiş olursun hem tatil hem ticaret
  • Arkadaşlar merhaba,öncelikle faydalı cevaplarınız için teşekkür ederim..
    Kargoyla sipariş için gerekli açıklamalar yapılmış ama benim sorum yanında parça getirmeyle ilgili..
    Mesela ben yurt dışından bir kaç parça masraflı yedek parça alıp bir paket yapsam(mesela araç tamponu ve çamurluğu,diffüzör vs.. alsam),
    sonuçta uçakta kişi başı 30 kilo hakkımız var bunu kullansak,
    Gümrükten geçerken vergi ödermiyim,ödersem de %18 KDV + %2 Gümrük Vergisi ile yırtabilir miyim?
    Örnekleri tamamen anlaşılabilir olması için bu kadar abartılı verdim.( Gerçi olursa araç body kit uygulamak için mantıklı da olur:) )
    2 hafta sonra Türkiye'ye gelicem cevaplayabilirseniz çok sevinirim..
  • Benim de eniste bana far cami getirecek bavulda . Hava alanında sıkıntı olur mu ?

• Body kit getirsek bi sorun cikar mi?Gumrukte takilir vergisini oder alirim degil mi baska sorun olmaz?Turkiyede malum modifiye yapmak zor malzeme bulunmuyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.