Şimdi Ara

Yurt disindayim wi-fi kirmam lazim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yurt disindayim bi evde kaliyorum ama 1ay sonra bu evden cikacam. Suan evde int yok (1ay dayanamam int siz) yeni int de baglatamam ne de olsa 1 ay snra kapatmam gerekcek wifi ler var nasil kirabilirim arkadaslar lutfen yardim okuldaki pc lerden takip edicem cevaplarinizi bekliyorum

• yalan konuşmasan sende şirinleri görebilirsin
  • Yerinde olsam kaldığın binada felan neti olana rica ederdim. Ama sana güvenmesi lazım ki şifresini versin , kırmaya kalkma cezası daha büyük.
  • Kardesim A.U Sydney deyim actigim konulardan yurt disina cikmak isteyenlere yardimci oldugumu gorebilirsin yalan soylemiyorum arastirabilirsiniz profilimden. Bundan once bir wi fi wardi 16m bit sinirsiz sifresizdi mukemmeldi (3ay kadar kullandim) ama dun gitti o biranda. Simdi yeni birseyler yapmam gerekiyor ben cezasini dusunmemistim birde o yonu var
  • WPA ise zor, WEP bulursan kırarsın. Gugıl it
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenk91

Kardesim A.U Sydney deyim actigim konulardan yurt disina cikmak isteyenlere yardimci oldugumu gorebilirsin yalan soylemiyorum arastirabilirsiniz profilimden. Bundan once bir wi fi wardi 16m bit sinirsiz sifresizdi mukemmeldi (3ay kadar kullandim) ama dun gitti o biranda. Simdi yeni birseyler yapmam gerekiyor ben cezasini dusunmemistim birde o yonu var

Tabii yani tr'de bile suç belki orda bile daha ağırdır cezaları. Dediğim gibi anlayışlı çıkarlarsa eğer şifreyi vereceklerdir sana.
  • google den check ettim ogrendim biraz ama burada ozellikle cezalar cookk fena (bi araba bi kisiye carptiginda insana hic bisey olmasa dahi dava actiginda 100bin dolardan asagi almiyor. (tabi surucu suclu ise) onun icin korktum yapmaya acikcasi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kibrista kapali olan hat
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.