Şimdi Ara

Yurt Hayatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene gebze kyk yurdunda kalmaya başladım ve ilk hafta benim için biraz zor geçti gerek yurdun konumu olsun gerek evden ayrı kalmak olsun. Yurt köy gibi bir yerde kalıyo ve okula servis ile gidip geliyoruz yurttan. Bu da biraz hapishane gibi hissettiriyor.Kuzenim de gelicek ama o yedekte sırasını bekliyor bu arada benim yurda alışmam için ne önerirsiniz? Odalar 2 kişilik ve banyosu var aslında yurt gayet güzel ama alışma sıkıntısı yaşıyorum biraz.

• Gurbet ellere almanyaya amerikaya gittin mi o zaman gelir aklina yurdun vatanin ozlersin cilginca ancak donemezsin yeni bi hayata atilmissindir bile

-8 eksi gelirse devam ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kisilikli adam -- 19 Eylül 2014; 21:24:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar oncelikle devam etmemi isteyenlere tesekkur etmek istiyorum.

Yeni bi hayata atilmistir bile geriye donup eski hayatina devam etmek mi yoksa daha ilk adimlarini attigin hayata devam etmek mi ? Boyle bi soruyu hergun sorarsin kendine. Ancak devam etmeliyim dersin ve

1 dk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 4 kişilik odada kalıyorum.Benim içinde zor geçti ilk hafta.Zamanla alışacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.