Şimdi Ara

YURT HIRSIZLIK OLAYI/6 SAATLİK SES DOSYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün değiştirdiğim eski yurt odamda arkadaşların ben uyurken sigara içmemesi,arkamdan konuşup konuşmadığını vs öğrenmek için ses kaydı almaya başlamıştım.Bir gaç gün önce hırsızlık yapıldı ve param çalındı daha fazla ayrıntıya girmiyim konu dışı özel de bir konu daha açıcam.Ordan takip edebilirsiniz burası farklı kategoride kalıyor.Geceleyin kayıların hangi dakikasında konuşulduğunu filan bulmam gerekiyor dolabımın kilidinin açılış sesini filan bulmak umudu var içimde.Kayıtlar ben uyurken olduğu için 6 saatlik acaba bildiğiniz herhangi bir proram var mı örneğin sesin hangi dk sında yükseldiğini filan gösteren.Yardım ederseniz çok sevinirim.
    https://forum.donanimhaber.com/yurt-odasi-para-hirsizligi--140438125#140438125

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustFortune -- 19 Ekim 2019; 12:14:10 >

• Herhangi bir ses edit programıyla ses dalgalarını görebilirsiniz.
  • cdemir kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Audacity kuruyorum sanırım orda gözükyor nerede yükseldiği sesin
  • JustFortune kullanıcısına yanıt
    Audacity ya da diğer ses programlarında ses dalgasının (sesin) yükseldiği yeri belirleyebilirsiniz; ancak hırsızlığın bu aşamada olduğuna emin olamayabilirsiniz maalesef-kayıt cihazına uzak bir noktada gerçekleştiyse seste yükselme olması beklenmez.

Geçmiş olsun, umarım çalınan eşyaları geri alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.