Şimdi Ara

Yurt İçi Kargo Şube Çalışanının KÜFÜRÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hepsiburada üzerinden yaptığım bir ürün yurt içi kargoya verilmiş. Bugün itibariyle 2 iş günü süresince şubede olmasına rağmen tarafıma teslim edilmedi. Artık gidip kendim alayım dedim akşam iş çıkışı 6 buçuk gibi. Önce insan gibi istedim mesai saatinde değiliz veremeyiz dediler. Yahu açık işte şube sizde çalışıyorsunuz verin işte neymiş efendim 6 dan sonra veremezlermiş. Halbuki daha önce başka şubeden kaç kere 7 de 7 buçukta aldım. Her neyse bu sefer dedim ki bakın 2 gündür getirmediniz ben de gördüm açıksınız kendim alayım verin dedim. Bu sefer burada yazamayacağım bir küfür kullanılarak (si..tr git dedi biri) resmen kapı dışarı edildim. Bahsi geçen şube İSTANBUL ATAŞEHİR YENİSAHRA şubesi. Yaşadığım bu durumu her mecrada paylaşıyorum. Sizlerinde bilmesini istedim, bu şubeyle daha önce bu tarz bir şey yaşayan varsa paylaşmasını isterim.

Ben yarın sabah itibariyle savcılığa giderek gerekli işlemleri başlatacağım. Bu arada herhangi bir şekilde bu durumu kanıtlama şansım olmadığının ve kanıtlasam dahi herhangi bir ceza verilmeyeceğini de biliyorum. Ancak böyle bir durumu kabullenemediğimden az da olsa canlarını sıkabilmeye çalışacağım.

Üşenmeyip okuyan arkadaşlara teşekkürler.

• Gidip vursana 1 tane, en kötü dayak yersin. çıkarken ağzından kan aksa dahi gülerek çıkarsın
  • Savcılıkla uğraşma bence şube müdürüyle konuş attırırsın işten en fazla yapabileceğin o zaten hukuken bi sonuç çıkmaz.
  • Hocam savcılığa dökeceğin parayla ekşi sözlük hesabı satın al rezalet başlığı aç. 100 kat daha etkili olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 e 1 aynı durumu ben de yaşadım. Direk online olarak şikayette bulundum ve ertesi gün telefonuma dönüş yaptılar ve çalışan hakkında işlem yapıldığına dair bilgilendirme aldım, bilginize.
  • Cevaplar için teşekkürler. Gerekli işlemleri başlattım. Bir çok alanda bu olayı duyurdum. Sonuna kadar da uğraşacağım.

Tekrar teşekkürler.
  • metro turizm
    digitürk
    ttnet
    yurtiçi kargo

derhal ülkeden temizlenmesi gereken şirketler. bende hb'den yurtiçi kargo alternatifi yok diye alışveriş yapmıyorum. en son telefon aldığımda evde bulamadık bahanesini yapıştırıp kargoyu geri iade ettiler. personellerin hepsi kendini don corleone sanıyor anasını satıyım müşteriye bi gram saygı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynisi diyarbakir sanayi karacadag subesinde basima geldi yurtici kargo bunlari önemsemiyor calisanlari en saygisiz sirket şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizlerin tek yapacağı bu gibi durumlarda olabildiğince çok fazla yerde bu olayı duyurmak. Başka da bir şey maalesef elden gelmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.