Şimdi Ara

Yurt odamdaki sinir olduğum arkadaş(?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yurt odamda bir arkadaşım var. Aslında 6 kişi kalıyoruz ama benim sorunum onunla. 3 hafta öncesine kadar sorun yoktu ama bir anda benimle konuşmamaya, beni terslemeye başladı. Sonrasında ben de sinirlendim ve konuşmadım. Sebebini sordum ne oldu diye cevap vermedi. Ben de umursamadım. Şimdilerde ise ben uyurken müziğin sesini açıyor. Finallerim sabah oluyor erken yatmak zorunda kalıyorum. Bunu bile bile müziği açıp beni uyutmuyor. Ben uyarıyorum. Sonrasında kısıyor. Arada sırada laf sokmaya başladı birşey demedim.
    Yardım edin ne yapıp da onu sinirlendirebilirim???

• O uyuduktan sonra terliklerinin içine yumurta koy.
  • döv
  • otur adam gibi ciddi konuş düzgün biriyse anlar zaten
  • Suratina balgam at isi cozekcektir
  • Bu iş şikayete kadar gidebilir. Özel yurtta değilim. yurttan atılsam kalacak yerim yok. Yumurta işi yatar yani :( Dövmek de çare değil. Adam olsaydı zamanında sorduğumda cevaplardı. Benden 4 yaş büyük. Ama burda kimse birbirine abi falan demez herkes yaşıtıymış gibi konuşur birbiriyle. Siz görseniz bunu bu dersiniz 15 yaşında. Görüntüden değil de davranışları onu gösteriyor.
  • eger adamsa cek kenara konus ama konusmaya değmıyorsa gece şampuanı al totosuna sık o korku ona yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ona patronun kim olduğunu göster.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerinizi yaparım ama bunlar yurttan atılmaya kadar gider. Ben de ona anladığı dilden cevap vermeliyim ama biraz ağır olsun, cevap veremesin.
  • birisini cek.oturun karsi karsiya."sana balgam atsam falso alir" de.bagam at."aaa bak duz gitti ya la" de.topukla

• At ayakkabasına yumurtaları
  • yatagına yılan yumurtası koy mesajı alacaktır
  • Adam ciddi ciddi soru soruyor hemen hemen herkes aynı klasik saçma sapan espri yapma çabasında.

• CEZMİ SENMİSİN ? buralarda dedikodumu mu yapıyon SENMİSİN CEZMİ FEN EDEBİYATTAN?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tymnt410

Dediklerinizi yaparım ama bunlar yurttan atılmaya kadar gider. Ben de ona anladığı dilden cevap vermeliyim ama biraz ağır olsun, cevap veremesin.

Şikayet et bence. veya bilerek yapıyordur ilk yaptığın gibi hiç umursama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.